Έναστρες νύχτες!
Ολοένα και πιο καυτές γίνονται οι βραδιές στο 'Εναστρον!
28/11/2008
www.musiccorner.gr
Music Corner

Σε μια νυχτερινή σεζόν που γίνεται ολοένα κια πιο δύσκολη, οι βραδιές στο Έναστρον γίνονται ολοένα και πιο καυτές! Για 5η συνεχή χρονιά, ο Notis Σφακιανάκης παραλληρεί το κοινό του ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες σιγοτραγουδώντας μαζί με τους αμέτρητους φίλους του που κατακλύζουν κάθε βράδυ το Έναστρον!

Μαζί του, μια μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Η Καίτη Γαρμπή εντυπωσιακή όσο ποτέ, παρασύρει το κοινό να τραγουδά μαζί της όλες τις επιτυχίες της και το αποτέλεσμά είναι ...ΕΝΑΣΤΡΟΝ!

Δεν χρειάζονται άλλωστε υπερπαραγωγές για να έρθει ένας σπουδαίος καλλιτέχνης κοντά στο κοινό του. Το κοινό έρχεται από μόνος του... Όπως συνηθίζει άλλωστε ο Notis, κάθε βράδυ εύχεται στο κοινό του "Η αγάπη και η αλήθεια οδηγός σας"...

Στις δυο πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του, το ΕΝΑΣΤΡΟΝ γεμίζει ασφυκτικά με αμέτρητους φίλους του Noti αλλά και συναδέλφους που σπεύδουν να απολαύσουν τόσο τον Noti όσο και την Καίτη.

Μέχρι τώρα πολλοί αγαπημένοι φίλοι του Noti και της Καίτης έχουν έρθει να απολαύσουν το πρόγραμμα. Ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Γιώργος Αλκαίος, η Λίτσα Γιαγκούση, η συμπρωταγωνίστρια του Λάκη του Γλυκούλη, Χριστίνα Αλεξανιάν, η Άννα Κουρή αλλά και ο Διονύσης Σχοινάς που πήγε να απολαύσει την γυναίκα του μαζί με τους Friends Music Factory!

Έναστρον
Πειραιώς 178 & Λαμίας
Ταύρος
Τηλ. Κρατήσεων: 210.3476606, 210.3476772

Ώρα έναρξης: 11:00μμ
Από Πέμπτη έως Σάββατο

MC Team ID