"Μια στάση εδώ", ο Δημ. Μητροπάνος επέστρεψε!
Η πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών...
29/10/2008
Music Corner
www.musiccorner.gr

Πέμπτη βράδυ (23/10) λίγο πριν τα μεσάνυχτα το Κέντρο Αθηνών είναι ασφυκτικά γεμάτο από τον κόσμο που έχει αρχίσει να συρρέει από νωρίς. Φίλοι του Δημήτρη Μητροπάνου έχουν σπεύσει για να τον χειροκροτήσουν στην επιστροφή του στην νύχτα της Αθήνας, μετά την πρόσφατη περιπέτειά του. Και είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί η στιγμή που ο Δημήτρης Μητροπάνος βγήκε στην σκηνή και όλος ο κόσμος όρθιος τον υποδέχτηκε, σηματοδοτώντας την θριαμβευτική και συγκινητική επιστροφή του!

Στο πλάι του ο Μανώλης Λιδάκης και ο Μπάμπης Στόκας, αλλά και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Ασπασία Θεοφίλου σε ένα 4ωρο πρόγραμμα, που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια...

Στο "Κέντρο Αθηνών" φέτος φιλοξενείται μέσα από μεγάλες φωνές το γνήσιο λαικό ελληνικό τραγούδι. Το τραγούδι που γεννήθηκε "Για να πάνε κάτω ντέρτια και καημοί", να τεντωθεί το κορμί και να χορέψει η ψυχή.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, δωρικός στη ζωή και το τραγούδι, ο ήχος της μαγκιάς και της πίκρας, συναντάει τον Μανώλη Λιδάκη, τον καλλιτέχνη με το σπάνιο ηχόχρωμα, το πάθος και την προσωπικότητα και τον Μπάμπη Στόκα τον παντοτινά έφηβο, σπουδαίο τραγουδιστή και μουσικό.

Μια αντροπαρέα μοναχική όμως αναζητά πάντα τη γυναικεία πρόκληση και έτσι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λαμπερή, νέα, τολμηρή και αποφασισμένη παρεμβαίνει στη παρέα μαζί με την Ασπασία Θεοφίλου συνεργάτιδα ιδανική του Δημήτρη Μητροπάνου και σε παλαιότερες σημαντικές συνεργασίες.

Και το μουσικό ταξίδι ξεκινάει...

Από τα ανεπανάληπτα σπαραχτικά ζεϊμπέκικα, στα τραγούδια των μεγάλων δημιουργών...
Από τις απρόβλεπτες αγαπημένες ροκ μπαλάντες στα "πιο ωραία λαϊκά"...
Από τις μοναχικές σολιστικές ερμηνείες ανεξίτηλων τραγουδιών στα ντουέτα του έρωτα, του χωρισμού και της ανατροπής ή στις ομαδικές καταθέσεις του κεφιού...

"ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΔΩ" που πρωταγωνιστούν οι φωνές, οι ερμηνείες και οι μαγικές μελωδίες...!

Περισσότερες φωτογραφίες από τη πρεμιέρα


Μ. Λιδάκης, Δ. Μητροπάνος, Μπ. Στόκας

Δημήτρης Μητροπάνος - Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μαργαρίτα Μάτσα - Δημήτρης Μητροπάνος - Ελευθερία Αρβανιτάκη

Μάριον Μιχελιδάκη - Βασίλης Ορφανός

Ρένια Λουιζίδου - Ελευθερία Αρβανιτάκη

Δημήτρης Μητροπάνος - Ελευθερία Αρβανιτάκη

Γιάννης Κότσιρας - Δημήτρης Μητροπάνος

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου - Λίζα Δουκακάρου - Σοφία Βόσσου

Σπύρος Παπαδόπουλος - Δ. Μητροπάνος

Ιάσων Τριανταφυλλίδης - Δ. Μητροπάνος

Λάκης Παπαδόπουλος - Δημήτρης Μητροπάνος
MC Team ID