Ηρώ δυο...
Όπου δύο …
Αντώνης Λουδάρος & Μέμος Μπεγνής!
22/10/2008
www.musiccorner.gr
Music Corner

Ένα ανεπανάληπτο Τρίο που σίγουρα δεν σκοτώνει το τραγούδι ούτε την αληθινή διασκέδαση και αυτό το κατάλαβαν, το απόλαυσαν και το χειροκρότησαν, όλοι όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Πόλις Stage την Παρασκευή το βράδυ!

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και μια μοναδική συνάντηση τριών διαφορετικών καλλιτεχνών δημιουργεί το καλύτερο πρόγραμμα της χρονιάς! Δεν τα λέμε εμείς τα λένε όσοι το είδαν ...ρωτήστε φίλους και γνωστούς!


Η Θεοδώρα Βουτσά και ο ¶γγελος Στελίου αγκαλιά με τις αδελφές Μαγγίρα!

Ήταν πολλοί από αυτούς που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Πόλις Stage και αποθέωσαν την Ηρώ, τον Αντώνη και τον Μέμο. Τραγούδησαν, γέλασαν ..χόρεψαν ...και στο τέλος απλά είπαν ''φέτος ... αυτό θα είναι το στέκι τους!''

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν: η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Βίκυ Καγιά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Αποστολία Ζώη, η Μπέτυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Θεοδώρα Βουτσά, ο Κώνσταντίνος Καζάκος, ο Πατρίκιος Κωστής, η ¶ντα Λιβιτσάνου, η Νάντια Μπουλέ... και πολλοί άλλοι!


Η Αποστολία Ζώη με τον Μιχάλη Μαρίνο...

Ο Αντώνης Λουδάρος, η Ηρώ και ο Μέμος Μπεγνής, παρουσιάζουν μια υπέροχη μουσική παράσταση με βασικό οδηγό το τραγούδι, το κέφι και την διασκέδαση της παρέας!

Απολαύσετε 3 ταλέντα σε όλο τους το μεγαλείο σε ένα πρόγραμμα έκπληξη!

Πόλις stage
Πέτρου Ράλλη 18, Αθήνα
Τηλ: 210 3476316 - 210 7701676


Ηρώ, Μαριάννα Ψωμιάδου, Αντώνης Λουδάρος, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μαρίνος, Βίκυ Σταυροπούλου, Μέμος Μπεγνής...

MC Team ID