"7 και να προσέχεις" - "14 και να 'μαι"!
Η Ελένη Βιτάλη επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 14 χρόνια σιωπής!
9/5/2008
Music Corner
www.musiccorner.gr
Φωτογράφηση: Μαρία Παπαγεωργίου

Ζεστή ατμόσφαιρα, αναπόληση περασμένων συνεργασιών και συγκίνηση για την επιστροφή στη δισκογραφία με δικά της τραγούδια 14 χρόνια μετά. Αυτά και πολλά ακόμη έλαβαν χώρα την Τετάρτη 7 Μαΐου, στο θέατρο «Μεταξουργείο» όπου παρουσιάστηκε το νέο cd της Ελένης Βιτάλη με τίτλο «επτά ...και να προσέχεις» που κυκλοφορεί από τη LEGEND.

Παραγωγός του δίσκου ο Γιώργος Μακράκης, ο οποίος θυμήθηκε την πρώτη συνάντηση με την Ελένη Βιτάλη το 1967 στη ΛΥΡΑ του Πατσιφά για ένα δίσκο με παραδοσιακά τραγούδια, αλλά και όσες ακολούθησαν, σηματοδοτώντας μια επιτυχημένη συνεργασία. «Η Ελένη δεν είναι μόνο μια σπουδαία τραγουδίστρια, αλλά την αισθάνομαι σαν τη μικρή μου αδελφή» είπε ο Γιώργος Μακράκης.

«Σ' ευχαριστώ για το μικρή» ήταν η χιουμοριστική αποστροφή της Ελένης Βιτάλη, η οποία θυμήθηκε τις συμβουλές που της είχε δώσει στο ξεκίνημά της να μην αλλάξει πορεία και να μην επιδιώξει το σουξέ. Ευχαρίστησε επίσης τον Γιώργο Μακράκη, τον Γιάννη Σπάθα και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη (ενορχήστρωση) για την άψογη συνεργασία.

Ο Γιάννης Σπάθας μίλησε για την ειλικρινή και βαθιά φιλία με τον συνδέει με την Ελένη Βιτάλη, ενώ ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης τόνισε ότι η Ελένη Βιτάλη δεν είναι άλλη μια τραγουδίστρια αλλά ...μια άλλη τραγουδίστρια!

Φωτογραφίες από το event


***Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner...
*** Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί με ψηφιακή μηχανή Olympus, για λογαριασμό του Music Corner.
MC Team ID