"Το φιλί μου ταξιδεύει"
Ηλίας Λιούγκος
Η Επίσημη Παρουσίαση του CD
Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου


Την Πέμπτη 23.05.2002, το Music Corner βρέθηκε στο Κολωνάκι, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της νέας δουλειάς του συνθέτη και τραγουδιστή Ηλία Λιούγκου, με τίτλο "Το φιλί μου ταξιδεύει".
Δεκατέσσερα τραγούδια με υψηλή αισθητική και με διαφορές ως προς το μουσικό τους ύφος και περιεχόμενο, που αποπνέουν "σχέση αγάπης" με τη μουσική.

Οι συντελεστές και οι ερμηνευτές των τραγουδιών είναι πολλοί. Μουσική γράφει ο Ηλίας Λιούγκος, στίχους η Αγαθή Δημητρούκα και η Ζωή Παναγιωτοπούλου. Στο CD εμπεριέχεται ένα τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά και μια σύνθεση του Μάνου Χατζιδάκι. Τα τραγούδια αποδίδονται από διάφορους ερμηνευτές, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Μελίνα Κανά, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, οι Άνεμος, ο Νίκος Κουρουπάκης, ο Βασίλης Γισδάκης, καθώς και ο Νότης Μαυρουδής και ο Ηλίας Λιούγκος.

Ο Νότης Μαυρουδής ανέλαβε την παρουσίαση του νέου δίσκου και μίλησε για την καλλιτεχνική πορεία και για τη ζωή του Ηλία Λιούγκου. Τον χαρακτήρισε ως άνθρωπο της μνήμης, που του αρέσει να κουβαλάει τη δική του βαλίτσα αναμνήσεων στο χέρι. Τόνισε μάλιστα ότι ο Ηλίας Λιούγκος είναι συγχρόνως και γνώστης του παρόντος χρόνου, γι' αυτό και τα τραγούδια του είναι σημερινά και τα ερμηνεύουν ερμηνευτές που κρατάνε καλά την επικοινωνία με το σημερινό κόσμο...!

Το λόγο πήρε ο Ηλίας Λιούγκος και είπε πως ο νέος αυτός δίσκος είναι γι' αυτόν και τους συνεργάτες του μια εξέχουσα στιγμή στη μουσική τους πορεία. Μίλησε για τα τραγούδια του δίσκου του και για τους ανθρώπους που τα ερμήνευσαν.

Στη συνέχεια μίλησαν διαδοχικά σχεδόν όλοι οι συντελεστές του πολυσυμμετοχικού αυτού δίσκου. Στο λόγο όλων διέκρινε κανείς αγάπη, θαυμασμό και εκτίμηση για το πρόσωπο του Ηλία Λιούγκου.
Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε με το Νότη Μαυρουδή, που θεώρησε ότι η παρουσίαση αυτή ήταν "μια παρουσίαση αγάπης προς τον Ηλία Λιούγκο".
Όλοι έδειχναν πραγματικά ανυπόμονοι για την κυκλοφορία του δίσκου...!
Εμείς από την πλευρά μας τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στην αξιόλογη προσπάθειά τους...!!!

Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου


Ηλίας Λιούγκος

Ο Αλκίνοος μιλά για τη συμμετοχή του στο δίσκο

Μερικοί από τους συμμετέχοντες στο δίσκο...


Νότης Μαυρουδής


Αλκίνοος Ιωαννίδης, Νότης Μαυρουδής, Ηλίας Λιούγκος

MC Team ID