"Πλατινένιο φιλί"
Μια "πλατινένια βραδιά" για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Ρεπορτάζ - "αστραπή" του Music Corner...!


21/11/02
Γράφει ο Παύλος Ζέρβας


Ένα "πλατινένιο φιλί" είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 20/11 στις 21.30, στο Ζυγό, στην Πλάκα. Το "κρυφό φιλί", το πολύ καλό cd του Μιχάλη Χατζηγιάννη που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, είναι πλέον πλατινένιο ξεπερνώντας τις 70.000 πωλήσεις. Το γεγονός γιορτάστηκε έντονα στην γνωστή μουσική σκηνή της Πλάκας, με έναν Μιχάλη Χατζηγιάννη να τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή, ευχαριστώντας έτσι με τον δικό του τρόπο όλους τους φίλους του που σε κάθε ευκαιρία βρίσκονται κοντά του. Χθες βέβαια, το event δεν ήταν ανοιχτό στο ευρύ κοινό, αφού δεν λειτούργησε με εισιτήρια αλλά με προσκλήσεις, όμως και πάλι οι fans του καλλιτέχνη βρήκαν τρόπο να βρεθούν κοντά στο είδωλό τους! Και δεν ήταν και λίγοι. Ο Ζυγός γέμισε και το κέφι κορυφώθηκε μόλις ο Μιχάλης πήρε το μικρόφωνο... Και για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί, το Music Corner πάντα κοντά στα μεγάλα μουσικά events της χώρας μας, σας μεταφέρει το κλίμα μέσα από αυτό το ρεπορτάζ και τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες...

Στην αρχή λοιπόν, η Universal, η δισκογραφική εταιρεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, του απένειμε τον πλατινένιο δίσκο. Ο διευθυντής της εταιρείας, κ. Μπουρμάς, λίγο πριν καλοσωρίσει στη σκηνή τον Μιχάλη, τόνισε: "Πρέπει να πω ότι νιώθω πολύ αμήχανα εδώ γιατί η δουλειά μας είναι backstage και όχι πάνω στη σκηνή. Αισθάνομαι όμως καλύτερα γιατί πιστεύω ότι απόψε, σ' αυτή τη γιορτή, εκπροσωπώ όλους εσάς, γιατί εσείς μας φέρατε εδώ και άλλοι 70.000 αγοραστές του δίσκου, που έκαναν το "κρυφό φιλί" του Μιχάλη Χατζηγιάννη "υπέρπλατινένιο". Ήδη είμαστε πολύ κοντά στην επόμενη γιορτή για ένα διπλό πλατινένιο! Για τον Μιχάλη να πω μόνο δυο λόγια. Μετά από 25 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία νομίζω ότι είναι από τις λίγες φορές που έχουμε ένα τόσο χαρισματικό καλλιτέχνη, τραγουδιστή και τραγουδοποιό. Πιστεύω ότι στις δεκαετίες που έρχονται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα κάνει την ελληνική δισκογραφία και την ελληνική μουσική πλουσιότερη...".

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέβηκε στη σκηνή καταχειροκροτούμενος... "Καλησπέρα, σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε στην γιορτή μου, στη γιορτή του "κρυφού φιλιού". Εύχομαι να είστε καλά" ήταν τα λόγια του τραγουδιστή...

Η ώρα της απονομής είχε έρθει. Ο κ. Μπουρμάς έδωσε τον πλατινένιο δίσκο στον Μιχάλη και αυτός κάλεσε όλους τους συντελεστές του album του για να παραλάβουν όλοι το δικό τους "πλατινένιο" δώρο... Τη Μαριανίνα Κριεζή, την Ελεάνα Βραχάλη, τον Μιχάλη Σφήκα, τον Δημήτρη Βραχνό, τον Χρήστο Αβδελά, τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Soumka. Μοναδικές απούσες η Ελένη Ζιώγα και η Λίνα Νικολακοπούλου.


Ο κ. Μπουρμάς δίνει τον πλατινένιο δίσκο
στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Όλοι οι συντελεστές του "κρυφού φιλιού",
με τις πλατίνες ανά χείρας!
Ο Μιχάλης Χατηγιάννης με την Μαριανίνα Κριεζή
 

Μετά τις απονομές και τις "πλατινένιες" φωτογραφίες, ήρθε η ώρα που όλοι περίμεναν... Η ώρα της μουσικής παράστασης του Μιχάλη Χατζηγιάννη... "Ώρα να τραγουδήσουμε, ε;" φώναξε ο Μιχάλης και η γιορτή ξεκίνησε. Ξεκινώντας με το "χωρίς αναπνοή", ο τραγουδιστής ερμήνευσε σχεδόν όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. Ο κόσμος πήρε ...φωτιά, και όλοι τραγουδούσαν μαζί με τον Μιχάλη, που μάλιστα αρκετές φορές έδωσε το μικρόφωνο στο κοινό...!

"Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει..." και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα...



Η "mini συναυλία" του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει ξεκινήσει...
(κλικ σε όλες τις φωτογραφίες της σελίδας, για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος)

***Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών...
*** Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί με ψηφιακή μηχανή Olympus C-3000 ZOOM, για λογαριασμό του Music Corner.

MC Team ID