Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου, οι πλανήτες θα συνδυαστούν μαγικά και θα σταθούν στον «Αστερισμό του Ταύρου» με έντονα αυξημένο το μελωδικό και καλλιτεχνικό στοιχείο, τις θεατράλε ερμηνείες, τον ερωτισμό και τα έντονα συναισθήματα. Το φαινόμενο αυτό θα κορυφωθεί τις Κυριακές 5 και 12 Φεβρουαρίου, όπου ο αστερισμός του Ταύρου θα μεταφερθεί στη σκηνή της Σφίγγας με τον Νικόλα Αδέσποτο και τη Χριστίνα Γκόλια. Δύο ταύροι επί σκηνής ερμηνεύουν με κλειστά τα μάτια, κοιτάζοντας ψηλά στον ουρανό αναζητώντας τις ψυχές των ακροατών τους, καταθέτοντας πάνω από όλα τη δικιά τους ψυχή, σε μια δίωρη μουσική παράσταση. Μαζί τους ο Αλέξης Ζορμπάς στην κιθάρα και η Όλγα Γαλανάκη στα πλήκτρα.

Ο Νικόλας Αδέσποτος είναι τραγουδοποιός, ερμηνευτής και περφόρμερ, που ήδη μετρά 4 δίσκους, ένα βιβλίο και πολλές συνεργασίες στο βιογραφικό του. Νικητής στο portal του Jumping Fish, εδώ και 6 χρόνια μετρά δεκάδες τραγούδια και συνεργασίες όπως με τους: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Μητσικώστα, Georgia των Μπλε, Ιφιγένεια των Νάμα, Πάνο Μουζουράκη, Πασχάλη Τσαρούχα, Ζωή Τηγανούρια, Κατερίνα Παπουτσάκη και πολλούς άλλους, με πολλές εκρηκτικές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

OLYMPUS OM-D

Η Χριστίνα Γκόλια είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και ανερχόμενη τραγουδίστρια με μια πληθώρα σπουδαίων έργων στο θέατρο, την τηλεόραση και τη δισκογραφία (όπως «Άλκηστις» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου, «Τα παιδιά της Νιόβης» σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη κ.ά.). Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του θεάτρου και της μουσικής όπως οι Γιάννης Μπέζος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελένη Ράντου, Χάρης Ρώμας, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Γεράσιμος Ανδρεάτος κ.ά. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται κυρίως στο τραγούδι, με συμμετοχές σε 2 άλμπουμ και μία προσωπική δισκογραφική δουλειά. Το Νοέμβριο του 2015 συμμετείχε στο φεστιβάλ του Ο2 Academy στο Λονδίνο με το αγγλόφωνο της τραγούδι ORDINARY GIRL (Nick Michael & Tara London). Αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ετοιμασίες του 2ου προσωπικού της άλμπουμ.

OLYMPUS OM-D

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλ. κρατήσεων: 211 4096149, 6987844845

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here