Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του δίσκου “Πες μου αλμυρή μου θάλασσα”, την Τετάρτη 3 Μαΐου, ο Άρης Ζέρβας παρουσιάζει ζωντανά στο Σταυρό του Νότου, τα τραγούδια αλλά και τα ορχηστρικά κομμάτια του άλμπουμ, καθώς και αγαπημένες διασκευές.

Μαζί του στη σκηνή, θα βρεθούν και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται ως τσελίστας .

aris_zervas_2017_04_001

Στη σκηνή τον Άρη Ζέρβα με το τσέλο και την κιθάρα του θα πλαισιώσουν 7 μουσικοί :

Γιώργος Μπουλντής – μπάσο
Σωτήρης Καστάνης – κιθάρα
Μανώλης Γιαννίκιος – τύμπανα
Γιώργος Θεοδωρόπουλος – πλήκτρα
Κωστής Καριτζής – βιολί
Δημήτρης Κουζής – βιολί
Δέσποινα Ισταμπουλούογλου -φωνητικά

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Βίντεο: Χρήστος Γκίνης, Άρης Καμαρώτος

Λίγα λόγια για το cd :

Ο Άρης Ζέρβας, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο της μουσικής, ως τσελίστας και ενορχηστρωτής – τόσο δισκογραφικά όσο και σε ζωντανές συναυλίες- στο πλάι γνωστών καλλιτεχνών (Χαρούλα Αλεξίου, Νατάσσα Μποφίλιου, Μόνικα, Γιώτα Νέγκα, Κωστής Μαραβέγιας, Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη κ.α.), παρουσιάζει για πρώτη φορά τα δικά του κομμάτια, όχι μόνο τραγούδια, αλλά και ορχηστρική μουσική, μέσα σε ένα άλμπουμ με τίτλο «Πες μου αλμυρή μου θάλασσα».

Δύο ποιήματα που έγραψε η γιαγιά του («Πες μου αλμυρή μου θάλασσα», « Έσβησε πια») στάθηκαν αφορμή να δημιουργηθεί αυτή η δουλειά, και αυτά να πλαισιωθούν και από άλλες δικές του συνθέσεις μέχρι την δημιουργία του άλμπουμ.

Τα τρία ορχηστρικά κομμάτια, με μια συνέχεια μεταξύ τους, αντιπροσωπεύουν την αρχή («Το Όνειρο»), την διαδρομή («Το Ταξίδι») και τον απολογισμό («Αναμνήσεις») σε μια πορεία του ανθρώπου στη ζωή, έτσι όπως την βιώνει ο συνθέτης και την αποδίδει μουσικά. Τα τραγούδια που πλαισιώνουν τα ποιήματα αποτελούν τις δικές του σκέψεις, δοσμένες με απλό τρόπο, μουσικά πάντα με μια «ορχηστρική» διάθεση.

Πληροφορίες :

Tετάρτη 3 Μαΐου
Έναρξη : 21.30
Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί

Σταυρός του Νότου Club,
Φραντζή & Θαρύπου 35-37,
Νέος Κόσμος

τηλ: 2109226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here