Ο τραγουδιστής Χρήστος Κωνσταντόπουλος παρουσιάζει την παράσταση «Τα αντίθετα μαζί» στο θέατρο «ΧΥΤΗΡΙΟ» για 2 Παρασκευές, 26 Οκτωβρίου & 2 Νοεμβρίου στις 22.00!

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου «ΧΥΤΗΡΙΟ» και βρίσκεται αντιμέτωπος με τα «πρέπει» και τα «μη» που προστάζει η κοινωνία του. Προσπαθώντας να ανακαλύψει τον εσώτερο εαυτό του, τολμάει να περπατήσει σε δύσκολους δρόμους και μπροστά σε ένα μικρόφωνο ερμηνεύει τραγούδια, παθιασμένα, βαθιά ερωτικά, αλλά και βαθιά πολιτικά, γεμάτα αντιθέσεις. Τραγούδια μιας χώρας που ό,τι την ενώνει, την χωρίζει και τα αντίθετα μαζί.

konstantopoulos_xristos_2018_10_001

Αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, balkan & μεσογειακές μουσικές, gypsy μελωδίες αλλά και γνωστά παραδοσιακά ακούσματα, μπλέκονται στις ιδιαίτερες διαδρομές του δυναμικού ερμηνευτή.

Κι όλα μπερδεύονται γλυκά. Θεός αν είναι, Μάνα μου Ελλάς, Ένας ευαίσθητος ληστής, Κόκκινα φανάρια, Ο έρωτας λένε, Σκουριά, Η προσευχή του μάγκα κ.α. Μέσα από αυτά τα τραγούδια καταφέρνει να βγει νικητής και να κερδίσει την προσωπική του ελευθερία.

Για πρώτη φορά θα ακουστεί το νέο του τραγούδι που δίνει και τον τίτλο της παράστασης «Τα αντίθετα μαζί», ένα ζεϊμπέκικο σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Χρίστου Θεοδώρου που κυκλοφορεί από την Celestial Keys.

Παίζουν οι μουσικοί:
Άννα Λάκη: Ενορχήστρωση & Ακορντεόν
Παντελής Ντζιάλας: Κιθάρες
Σοφία Κακουλίδου: Κρουστά, τύμπανα

Παραστάσεις:
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018
Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Σημείο Πολιτισμού ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44 (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός)
Τηλ. Κρατήσεων.: 210 3412313

Γενική Είσοδος: 8 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here