Ο γνωστός έλληνας τραγουδοποιός, Γιώργης Χριστοδούλου, που τα τελευταία χρόνια διαγράφει με επιτυχία ξεχωριστή πορεία στην ισπανική μουσική σκηνή, επιστρέφει στην Ελλάδα για μια σειρά εμφανίσεων μ’ ένα πρόγραμμα βασισμένο σε δικά του τραγούδια αλλά και κλασικές μελωδίες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής.

Μια συναυλία σαν τρυφερή «Καντάδα» άλλων εποχών, με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του τραγουδοποιού, τις διασκευές που τον έκαναν ευρύτερα γνωστό, παλιές αθηναϊκές αλλά και γαλλικές – ισπανικές μελωδίες, να συνθέτουν την παράσταση που συγκινεί με τις ευαίσθητες ερμηνείες του Γιώργη και τη δεξιοτεχνία του Γιώτη Παρασκευαΐδη και του Παναγιώτη Αθάνατου στην κιθάρα.

Αττίκ, Κώστας Γιαννίδης, Μάνος Χατζιδάκις, Cole Porter, τραγούδια από τον κινηματογράφο, tango και βαλς αλλά και βραζιλιάνικη μποσανόβα μαζί με τα τραγούδια του Γιώργη, όλα μπερδεύονται γλυκά σ’ ένα πρόγραμμα μιάμισης ώρας, την Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, στο French Keys της Θεσσαλονίκης.

Η «Καντάδα» έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2014 στο Κάστρο της Αντιπάρου και συνέχισε την περιοδεία της περνώντας από την Πλάκα της Αθήνας, το λιμάνι του Πόρου, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, τις Σέρρες, τη Δράμα, την Κομοτηνή και τη Σάμο.

xristodoulou_2014_09

French Keys
Θ. Σοφούλη 48, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 402048

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here