Μετά από έναν δίσκο και μια μοναδική συναυλία που ξάφνιασε και συγκίνησε στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού με τους Στέρεο Νόβα, ο Κωνσταντίνος Βήτα κυκλοφορεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου ένα EP με προσωπικό υλικό και τίτλο «Περίεργη Ώρα» και ταυτόχρονα πραγματοποιεί μία σειρά live εμφανίσεων.

Το EP «Περίεργη Ώρα» περιλαμβάνει 3 τραγούδια και 2 οργανικά κομμάτια. Κυκλοφορεί την Πέμπτη 28/2 σε ψηφιακή μορφή και μας δίνει μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ του Κ. Βήτα που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, τόσο σε ψηφιακό, όσο και σε φυσικό format. Για την καινούργια του δουλειά αλλά και τις προθέσεις του για τις συναυλίες που έρχονται ο ίδιος ο Κωνσταντίνος λέει: «Προσπαθώ να εξελίξω τη μουσική μου ώστε να αποκτήσει την ελευθερία που θέλω να έχει, αισθάνομαι πως βρίσκομαι ανάμεσα σε διάσπαρτα στοιχεία και μέσα από εκεί αρχίζω να βρίσκω το κέντρο. Προσπαθώ η μουσική μου, όσο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό μέσα από μια ηχητική παραγωγή, να μεταφέρει μια ακατέργαστη δύναμη. Η “Περίεργη Ώρα” αποτελείται από συνθέσεις που γράφτηκαν το 2018, μεταφέρουν σημειώσεις και αποσπάσματα από τη ζωή γύρω και μέσα μου…»

Το EP αυτό αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του Κ. Βήτα με την Puzzlemusik στην οποία περιλαμβάνεται καινούργιο υλικό. Είχε προηγηθεί το φθινόπωρο του 2016 η κυκλοφορία του άλμπουμ «Συγκατοίκηση» (άλμπουμ συνεργασίας με το Artéfacts ensemble και τον Κορνήλιο Σελαμσή), το οποίο αποτελούσε ηχογράφηση της συναυλίας – ρετροσπεκτίβας με τον ίδιο τίτλο που είχε πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Ηχογράφηση: Studio Chips
Επεξεργασία Ήχου Amp και Mastering: Γιάννης Λαμπρόπουλος
Παραγωγή: Κ.Βήτα, Γιάννης Λαμπρόπουλος.

To EP κυκλοφορεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου (download & streaming) σε iTunes, Spotify, Google Play, Amazon, Deezer, Tidal και πολλές άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.

Επόμενες συναυλίες
Λάρισα: STAGE CLUB, Παρασκευή 1 Μαρτίου
Θεσσαλονίκη: FIX FACTORY, Σάββατο 2 Μαρτίου
Αθήνα: PIRAEUS 117 ACADEMY, Σάββατο 30 Μαρτίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here