Αεικίνητος, έντονα δραστήριος, σε μια συνεχή ανησυχία και δημιουργία, ανάμεσα από πρόβες, νέες ηχογραφήσεις και συνεργασίες, ο Κώστας Λειβαδάς ανηφορίζει στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 28 Ιουνίου για μια ακόμη live εμφάνιση στην Αθήνα.

Στο πλευρό του θα βρεθούν δύο αγαπημένες φίλες και ερμηνεύτριες, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η  Βίκυ Καρατζόγλου για να μας χαρίσουν μια αξέχαστη μουσική βραδιά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Music Now!» 2017 του Δήμου Ζωγράφου.

leivadas_mpampali_karatzoglou_2017_06_001

Πολλά χρόνια φιλίας και δύο αγαπημένες επιτυχίες, το «Μοίρα μου έγινες» και το «Μια μέρα έμεινε ακόμη» συνδέουν τον Κώστα με την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Ζωές παράλληλες και μια συνεργασία καρδιάς, που συνεχίζεται χρόνια τώρα ανάμεσά τους. Ο ίδιος χαρακτηρίζει την Ανδριάνα «ευγενή και αινιγματική» που με τη μαγική της ηρεμία έχει κάνει τη δική της σχολή σαν ερμηνεύτρια, με ιδιαίτερα βήματα σαν τραγουδοποιός.

Η Βίκυ Καρατζόγλου συναντιέται ξανά με τον αγαπημένο της συνθέτη Κώστα Λειβαδά. Με την εξαιρετική πορεία του πρώτου της ολοκληρωμένου προσωπικού δίσκου, «Τα όνειρα μου αληθινά», που κυκλοφόρησε από την Feelgood Records, αποτελεί μια φωνή που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Το τραγούδι «Περηφάνια» και η παράσταση «Ήρωες» έγιναν η αφορμή για να γνωρίσει το κοινό τη λαμπερή παρουσία της.

Όλα τα τραγούδια του Κώστα που έχουμε αγαπήσει, είτε με τη φωνή του είτε με άλλους ερμηνευτές, θα είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της βραδιάς.

Τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, όπως το «Κάθε Μπαλκόνι έχει άλλη θέα» και το «Πιάσε με» μέχρι το «Για να σε συναντήσω» και την «Επιμονή σου» (που ο Κώστας υπογράφει και μοιράστηκε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη).

Τραγούδια όπως τα, «Δειλά» (Το καράβι από την Φολέγανδρο), «Γραμμένο με κόκκινο», «Τα παιδιά των Δρόμων», το περίφημο «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (που έγραψε με τον Γιώργο Δημητριάδη), και το πολύ πρόσφατο «Τράβα ρε μάγκα» (που έγραψαν μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου, διασκευάζοντας το παλιό  θρυλικό τραγούδι), αλλά και άλλα τραγούδια από το θησαυρό της ελληνικού ρεπερτορίου, που ο Κώστας έχει αγαπήσει και ενίοτε έχει «πειράξει» ενορχηστρωτικά με πολύ αγάπη και σεβασμό.

Ένα μουσικό ταξίδι που θα σταθεί και στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, που συνδέει το παρελθόν του Κώστα με το σήμερα, στο οποίο εξέχουσα θέση έχει η μουσική του επανασύνδεση με το γκρουπ «Υπνοβάτες», για το οποίο ο Κώστας Λειβαδάς έγραψε τα πρώτα του ηλεκτρικά και με ελληνικό στίχο, τραγούδια, από το 1991 έως το 1994. 23 χρόνια μετά ξανασυνδέονται και ετοιμάζονταν να εκδώσουν την πρώτη τους δουλειά με τίτλο «Χαμένη διαδρομή», από την οποία ήδη κυκλοφορεί το νέο τραγούδι, «Λες να μην ξέρω».

Τετάρτη 28 Ιουνίου

Είσοδος Ελεύθερη

Προαιρετική προσφορά τροφίμων και φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου του Δήμου Ζωγράφου

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
Γ. Ζωγράφου 17
Είσοδος από πλατεία Αγίου Γεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here