Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, παρέα με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Περσεφόνη Μήλια και έξι εξαιρετικούς μουσικούς, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο PassPort Κεραμεικός, τα πρώτα 3 Σάββατα του Μαρτίου (3, 10 και 17/3).

‘Έχοντας στις αποσκευές του δεκάδες διαχρονικά μουσικά μαργαριτάρια από την προσωπική του δισκογραφία («Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Το ποδήλατο», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Κόκκινα γυαλιά», «Αντικριστά», «Έκανες το λάθος», «Η Λίζα και η κορνίζα», «Στον λευκό τον πύργο», «Ουσίες», «Δεν σου ανήκω», «Έπεσε έρωτας» και πολλά άλλα), αλλά και επιλέγοντας επιπλέον τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων, δημιουργεί ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα βασισμένο στο καλό λαϊκό τραγούδι.

Παράλληλα θα παρουσιάσει και το καινούργιο του τραγούδι «Τα πλοία της γραμμής», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική του πρωτοεμφανιζόμενου Νικόλα Μαυρέση.

makedonas_live_2016_05_012

Μαζί του οι μουσικοί Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα, Χρήστος Λαρίσης στην κιθάρα, Σπύρος Μελισσανίδης στο ακορντεόν, Χρήστος Γκαΐλας στο μπάσο, Ηρακλής Παχίδης στα τύμπανα και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και στην επιμέλεια της ορχήστρας.

Υπεύθυνος ήχου ο Άγγελος Πετκίδης και επιμέλεια προγράμματος ο ίδιος ο Κώστας Μακεδόνας.

Σάββατο 3, 10 και 17 Μαρτίου
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:30
Ώρα έναρξης: 22:30

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 5222203

Πρόσβαση:
Ηλεκτρικός | Σταθμοί Θησείο & Μοναστηράκι
Metro | Σταθμοί Μεταξουργείο, Κεραμεικός
Λεωφορεία | 049, 21, 813, 815, 838, 856, 914, Β18, Γ18 (πλησιέστερη στάση: IKA)

Τιμές εισιτηρίων: Από 13 ευρώ (στο bar, με μπύρα ή κρασί)

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, viva kiosk Συντάγματος και Τεχνόπολης και στο athinorama.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here