Ο Μανώλης Λιδάκης, από τους σημαντικότερους ερμηνευτές που διαθέτουμε, με την εξαιρετικά προσεγμένη καλλιτεχνική πορεία που έχει σημαδευτεί από πάμπολλες επιτυχίες και τραγούδια που είναι κλασικά πια, έρχεται στον Ρυθμό Art Theater από Παρασκευή 12 Απριλίου και κάθε Παρασκευή.

Μια επιστροφή στο χώρο με τον οποίο συνδέθηκε με εξαιρετικά πετυχημένες και αξέχαστες παραστάσεις, για να παρουσιάσει το νέο του πρόγραμμα. Μια αναδρομή σε τραγούδια σταθμούς της καριέρας του αλλά και διάθεση να φωτίσει λιγότερο γνωστά τραγούδια της δισκογραφίας του που κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του.

Ανάμεσα τους και επιλογές από το νέο κύκλο τραγουδιών σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους του Κώστα Φασουλά, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και που έχει προλογίσει δυναμικά το τραγούδι «Για να’ χω λόγο να υπάρχω».

Δίπλα τους τραγούδια σημαντικών δημιουργών που ξεχωρίζει, από παλιά λαϊκά μέχρι σύγχρονα τραγούδια, ο Μανώλης Λιδάκης θα επιχειρήσει ένα μουσικό ταξίδι που είναι αδύνατο να μην συγκινήσει.

Μαζί του η Άννα Ψυχογιού

Γιώργος Σπηλιόπουλος: μπουζούκι – λαούτο.
Σπύρος Δέλτα: Ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα.
Βασίλης Κατσάμπελας:
Διονύσης Θεοδώσης: πνευστά.
Γρηγόρης Κουτσιλιέρης: ήχος
Γιώργος Χόνδρος: φωτισμός.

Από Παρασκευή 12 Απριλίου και κάθε Παρασκευή

Rythmos Art Theatre
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Είσοδος: 20 Ευρώ (μπαρ, με ποτήρι κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό).
Ελάχιστη κατανάλωση στα τραπέζια 35 Ευρώ το άτομο.
Μπουκάλι κρασί (δύο άτομα) 70 Ευρώ.
Μπουκάλι ουίσκι απλό (τέσσερα άτομα) 140 Ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here