Με το EP «Το βλέμμα χαμηλά», που κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και στα ψηφιακά καταστήματα δίσκων, η Re-Define Productions συστήνει στο ελληνικό κοινό τον τραγουδιστή Μάνο Σύριο.

Μετά τα άλμπουμ των «Ματ σε 2 Υφέσεις» (Ψέμα σαν αλήθεια, 2005 – Τρύπιο φεγγάρι, 2009) και της Αρετής Κετιμέ (Αηδονάκι μου, 2015), ο στιχουργός Μαρίνος Καρβελάς και ο συνθέτης Αλέξανδρος Καψοκαβάδης υπογράφουν την πρώτη δισκογραφική απόπειρα ενός ιδιαιτέρως προικισμένου κι ευαίσθητου ερμηνευτή.

syrios_cover_2015_12

Τα τρία ερωτικά τραγούδια του ηχογραφήματος -τα οποία χαρακτηρίζει ο βυζαντινός ήχος, η πλούσια εναρμόνιση και η oriental ενορχήστρωση- κοσμούν με τα παιξίματά τους οι εξαίρετοι μουσικοί: Νίκος Αγγούσης (κλαρίνο), Κυριάκος Κοντάκος (βιολί), Γιώργος Κοντογιάννης (λύρα), Στέφανος Δορμπαράκης και Έφη Ζαϊτίδου (κανονάκι) Κώστας Παπαγεωργίου (κιθάρες, ηλεκτρικό μπάσο, προγραμματισμός), Γιώργος Γκαραβούνης, Κωνσταντίνος Καλατζής και Εύη Κανέλλου (κρουστά), Θεόδωρος Κουέλης (κοντραμπάσο).

Η ηχοληψία, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Κώστα Παπαγεωργίου (Studio El Jamaua), η φωτογραφία του εξωφύλλου ανήκει στον Βασίλη Γόνη, ενώ τη γραφιστική επιμέλεια ανέλαβε ο Αργύρης Νάκος.

O δίσκος είναι διαθέσιμος από το e-shop της ReDefine Productions (redefineproductions.gr), στα δισκοπωλεία:

Αθήνα:
Μusic Corner, Πανεπιστημίου 56
Ιανός, Σταδίου 24
Reload, Πανεπιστημίου 54

Θεσσαλονίκη:
Ιανός, Αριστοτέλους 7

καθώς και ψηφιακά (iTunes, Google Play, Amazon)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here