Όταν συναντιούνται όμορφοι άνθρωποι με ταλέντο, διάθεση και όνειρα γεννιούνται πάντα πολύ σημαντικά πράγματα. Αυτό συνέβη όταν συναντήθηκαν οι συντελεστές του νέου album του Μάριου Φραγκούλη, “γαλάζια λίμνη“.

Μια σύμπραξη πολλών σημαντικών ανθρώπων της μουσικής. Ο Μάριος Φραγκούλης, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Άρης Δαβαράκης, ο Πέτρος Κλαμπάνης αλλά και ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Δάφνη Αλεξανδρή και η Καίτη Παναγιωτοπούλου συνέβαλαν όλοι στη δημιουργία ενός εξαιρετικού album. Ένα cd που έπρεπε να ξεκινήσει τη πορεία του έτσι ακριβώς όπως έγινε, με χαρά, με αγάπη, με κέφι, με μια μεγάλη γιορτή!

Την Τρίτη 12 Φεβρουάριου, συγκεντρωθήκαν οι συντελεστές αυτής της δουλειάς, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα, στην υπέροχη στοά CITY LINK και πιο συγκεκριμένα στον εξαιρετικό χώρο του SALON DE BRICOLAGE, για να γιορτάσουν μαζί με φίλους, συνεργάτες, κόσμο και δημοσιογράφους τη κυκλοφορία αυτής της έκδοσης!

Μαζί τους αγαπημένοι καλλιτέχνες φίλοι τους: Ελευθέρια Αρβανιτάκη, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Έλλη Πασπαλά, Γιώργος Περρής, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ευανθία Ρεμπούτσικα που ήρθαν να ευχηθούν στον Μάριο Φραγκούλη τη καλύτερη πορεία για το cd αυτό!

Ήταν μια υπεροχή γιορτή που σήμανε τη κυκλοφορία αυτής της εξαιρετικής δισκογραφικής έκδοσης!

ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΚΛΑΜΠΑΝΗΣ, ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here