Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Μίλτος Πασχαλίδης μόλις κυκλοφόρησε ένα μοναδικό άλμπουμ με 10 ιδιαίτερα τραγούδια σε μουσική Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου με τίτλο «Τραγούδια που Ζούνε Λαθραία» και την Πέμπτη 21/12 ανέβηκε στη σκηνή του βιβλιοπωλείου-δισκοπωλείου ΙΑΝΟΣ για να τα παρουσιάσει ζωντανά, διηγούμενος παράλληλα τη συγκινητική ιστορία που τα συνοδεύει…

pasxalidis_parousiasi_cd_2017_12_005

Εκεί ήταν και οι εξαίρετοι συνάδελφοι και φίλοι του καλλιτέχνες, Μπάμπης Στόκας και Γιώτα Νέγκα, οι οποίοι συμμετέχουν στον δίσκο και ανέβηκαν στη σκηνή μαζί του για να τον συνοδέψουν.

 

Στο τέλος ο Μίλτος Πασχαλίδης υπέγραψε το νέο άλμπουμ για τους εκατοντάδες θαυμαστές που είχαν σπεύσει να το προμηθευτούν στην πρώτη του επίσημη παρουσίαση!

Η προετοιμασία του άλμπουμ «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» κράτησε πολλά χρόνια. Μάλιστα, κάποια από τα τραγούδια έχουν ακουστεί στις μουσικές παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη, ο οποίος –συναισθηματικά φορτισμένος– «πρόδιδε» στο ακροατήριό του τα πολύτιμα δώρα των δύο δημιουργών. Όμως, τώρα οι κρυφές και λαθραίες στιγμές των τραγουδιών, βγαίνουν πιά στο φως!

Να σημειωθεί ότι στο τραγούδι «Οι Έρωτες του Δρόμου» συμμετέχει ο Μπάμπης Στόκας, στο «Ανεπίδοτο» συναντούμε στη Β’ φωνή τη Γιώτα Νέγκα και στο «Καλοκαίρι στην Αμοργό» η μουσική είναι του Μίλτου Πασχαλίδη.

 

Το άλμπουμ «Τραγούδια που Ζούνε Λαθραία» του Μίλτου Πασχαλίδη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here