Ο Rous, μετά από την απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία του πρώτου, επώνυμου άλμπουμ του, από το οποίο ξεχώρισε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα πολύ το «Εξαιρέσεις», που αναδείχθηκε μέσα από το Jumping Fish, επανέρχεται με το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ, “Rous II”. Ύστερα από χρόνια, με έντονη συναυλιακή παρουσία, και με ενδιάμεσους σταθμούς τις πετυχημένες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Χάρις Αλεξίου, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιάννης Κότσιρας, επιστρέφει στον δικό του, προσωπικό δρόμο, που οδηγεί σε δέκα ολοκαίνουργια τραγούδια, υπογραμμισμένα με την μοναδική αισθητική του, τους γεμάτους εικόνες και συναισθήματα στίχους του και τις μελωδίες που περνούν κατευθείαν στη μνήμη του κοινού.

rous_2017_03_001

 

 

Το πρώτο single του “Rous II” είναι το τραγούδι «Λουλούδι του δρόμου», που αγκαλιάστηκε από τα ραδιόφωνα και τους ακροατές, από τις πρώτες κιόλας βδομάδες κυκλοφορίας του. Τη σκυτάλη παίρνει το δεύτερο single του δίσκου με τίτλο «Δευτέρα», το οποίο μάς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά, στον χαρακτήρα αυτής της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Rous, και το οποίο μπορείτε να ακούσετε αποκλειστικά στο κανάλι της Archangel Music στο youtube.

Το ταξίδι στο μαγικό κόσμο των συναισθημάτων και των προσωπικών αναζητήσεων με όχημα τα τραγούδια του Rous, όπως το «Κόκκινο Φως», οι «Μαριονέτες», το «Είμαι από το Φεγγάρι», «Το Άδικο στο Σώμα», συνεχίζεται μέσα από τα δέκα νέα κομμάτια του “Rous II”, σε μίξεις του Simon Bloom, όπως και στο πρώτο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Archangel Music στις 31 Μαρτίου.

Την Τρίτη 28 Μαρτίου, ο Rous με τη νέα μπάντα του, θα ανέβει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, φέρνοντας μαζί του, νέο ήχο, νέο δίσκο, και μία δυναμική παράσταση με πολλές πτυχές, μουσικές εναλλαγές και κομμάτια – έκπληξη. Ένα live story telling, για αυτά που θέλουμε, αυτά που χάνουμε, αυτά που αγαπάμε και αυτά που αναζητάμε όλη μας τη ζωή…

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Τρίτη, 28 Μαρτίου
Ώρα προσέλευσης: 21:30

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Τιμή εισιτηρίου: 12 € (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here