Ο Σταύρος Πηλιχός και η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ είναι δυο νέοι καλλιτέχνες που γνωρίσαμε μέσα από το show της τηλεόρασης the Voice 2.! Αυτές οι 2 νέες, πολλά υποσχόμενες φωνές αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μας χαρίσουν 2 live ( 16-11) και (30-11 ) γεμάτα εκπλήξεις και πολύ μεράκι για τη μουσική!

Special guests: 
Δημήτρης Φουρναράκης
Μπάμπης Νικολάτος
Δάφνη Τσουλιά
Βασιλική Μουρίκη

pilixos_zaxaritsef_afisa_2015_11_001

Η Δάφνη Τσουλιά, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συεμμετοχής της στο The Voice 2. Είναι μόλις 17 ετών και είναι πια φοιτήτρια του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας του Τ.Ε.Ι Αθηνών. Οι μουσικές τις επιρροες κινούνται γύρω από την έντεχνη ελληνική μουσική αλλά και από την jazz , alternative pop και άλλα!

Ο Μπάμπης Νικολάτος , επίσης στο Voice 2 μας εντυπωσίασε με τις πιο ροκ εμφανίσεις του!

Ο Δημήτρης Φουρναράκης εμφανίστηκε στο περσινό the Voice με την ομάδα της Δέσποινας Βανδή και είναι ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής που όμως υποστηρίζει επάξια και αλλά είδη!

Η Βασιλική Μουρίκη , είναι μια φρέσκια παρουσία στον χώρο του τραγουδιού. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι μουσικές της επιρροές κινούνται γύρω από την ελληνική έντεχνη μουσική αλλά και από την ξένη εναλλακτική. Αν και μόλις 19 ετών , έχει καταφέρει να πάρει την δεύτερη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού!

Δευτέρα, 16 & 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:30

HolyWood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289 (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ.: 210 9700418

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here