Την Πέμπτη 26 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στον Ιανό με πολύ μεγάλη επιτυχία και συγκίνηση η παρουσίαση δίσκου και συνέντευξη τύπου του μουσικού έργου «Θα θελα αυτήν την μνήμη να την πω» σε ποίηση Κ. Π. Καβάφη.

Μουσική στα ποιήματα, ποιήματα στη μουσική. Ο σπουδαίος διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης, Στέφανος Κορκολής παρουσίασε μελοποιημένη ποίηση και μουσικά «στιγμιότυπα» της ζωής του οικουμενικού Καβάφη με τη μοναδική ερμηνεία της Σοφίας Μανουσάκη!

korkolis_manousaki_2018_05_003

Η νέα δισκογραφική δουλειά παρουσιάστηκε ζωντανά και μάγεψε τους παρευρισκομένους για την ευρεσιτεχνία του συνθέτη στο να μετατρέψει ποιήματα – πολιτισμικούς σταθμούς στη λογοτεχνική και ποιητική μας ιστορία σε τραγούδια. Με τρόπο μοναδικό ο Στέφανος Κορκολής καταφέρνει να προσφέρει ένα κεφάλαιο σε όλους μας!


Στην παρουσίαση – συναυλία , παρευρέθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες, όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Γιώργος Μονεμβασίτης, ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος, η Μαρία Στασινόπουλου ο Γιώργος Χρονάς ,Βαγγέλης Χρονης, Μίμης Ανδρουλάκης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι των τεχνών και των γραμμάτων, όπως επίσης και διακεκριμμένοι δημοσιογράφοι.

korkolis_manousaki_2018_05_004_eleftheriou_manos

Η νέα δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί από την Panik Oxygen…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here