Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και ο Γιώργος Μπίλιος στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Τετάρτη 24 Μαΐου.

Στο τέλος της άνοιξης και την αρχή του καλοκαιριού, πήραμε τη μεγάλη απόφαση να σας καλέσουμε στο πάρτι μας. Μετά από δέκα χρόνια στενής φιλίας και συνεργασίας εκτός σκηνής θα ενώσουμε τις μπάντες και τα τραγούδια μας για μια βραδιά στη σκηνή της Σφίγγας, στο κέντρο της πόλης.

vic_aggelakas_pavlidis_2016_06_068_markantonis

Ο Γιώργος Μπίλιος με τους Στέφανο Ζακόπουλο στα τύμπανα, Θοδωρή Καπετανάκο στο μπάσο, Γιώργο Κωστόπουλο στις κιθάρες και Λάμπρο Ματόπουλο στις κιθάρες, τρομπέτα και ακορντεόν παρουσιάζει ένα σετ με τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, και μαζί, αγαπημένες του διασκευές. Τα κρύα αστεία του- που απολαμβάνουν όσοι έχουν την τύχη να τον γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς – θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ανάσα δροσιάς, ξεκινώντας ιδανικά τη βραδιά.

mpilios_giorgos_2017_05_001

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης με τους Θάνο Μιχαηλίδη στα τύμπανα, Νίκο Σάλτα στα πλήκτρα, Αποστόλη Μπουρνιά στα κρουστά και Στέργιο Δήμπα στην ηλεκτρική κιθάρα, έξω καρδιά όπως πάντα, θα ανεβάσει την κατεψυγμένη σας διάθεση στα ύψη. Από τα τραγούδια της “Ανοιχτής Θάλασσας” και από την “Ξένη Γη” ως την πρόσφατη “Έρημη Χώρα”, τις διασκευές και τις ιστορίες να καλύπτουν τα ενδιάμεσα κενά, θα προκληθούν εναλλαγές στη θερμοκρασία και την ατμόσφαιρα τόσο ιλιγγιώδεις που δε θα θέλετε να φύγετε.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί θα ξεκινήσουμε νωρίς (αυστηρά στις 21.30) και θα τελειώσουμε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.  Αν δεν μπορέσετε να έρθετε, στείλτε κάποιον άλλον στη θέση σας.

Τετάρτη 24 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21.30

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here