Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, συνεχίζουν το πάρτι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και το 2019, με άλλον ένα εξαιρετικό καλεσμένο, τον Βασίλη Καζούλλη, με τον οποίο θα μοιραστούν τη σκηνή τα Σάββατα 23 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου.

 

Άλλος ένας φίλος τραγουδοποιός, «εμπρηστής συναισθημάτων» που τον ενώνει η ίδια φωτιά, με τους δύο οικοδεσπότες των εμφανίσεων. Αυτές θα είναι οι πρώτες τους κοινές εμφανίσεις ψάχνοντας μαζί να ανακαλύψουν «Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά». Θα ανταλλάξουν ρεφρέν και μελωδίες, θα τραγουδήσουν μαζί και θα φτιάξουν ένα πρόγραμμα από την αρχή, με βάση όσα τους ενώνουν.

Ποιος δεν έχει τραγουδήσει τη “Φανή” ή το “Αεροπλάνα”, από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του Βασίλη Καζούλη, στην πολύχρονη μουσική του πορεία. Ο τραγουδοποιός από τη Ρόδο με τη χαρακτηριστική φωνή, δεν έκρυψε ποτέ τις μεγάλες του αγάπες στην μουσική, τον Dylan και τους Beatles. Μαζί με τις εμφανείς επιρροές του από Σαββόπουλο και άλλους σημαντικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, έφτιαξε ένα στυλ προσωπικό που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και αγαπήθηκε. Ο Βασίλης Καζούλης ενώνει με την μουσική του τη Δύση με την Ανατολή με έναν ιδιαίτερο τρόπο και μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το Νίκο Πορτοκάλογλου, θα ξεδιπλώσουν τις κοινές τους αγάπες και τα τραγούδια που τους ενώνουν.

Μαζί τους μια ξεχωριστή παρουσία που εκπροσωπεί την νεότερη γενιά. Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου, στην πιο δημιουργική της φάση, η οποία δίνει μια δίνει μια ξεχωριστή φρεσκάδα στην παράσταση με την παρουσία και το κόκκινο ακορντεόν της.

Συμμετέχουν:
Steve Tesser κιθάρα, τραγούδι
Αγάπη Διαγγελάκη τραγούδι, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο
Μαζί τους οι :
Βύρων Τσουράπης μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι
Ηλίας Λαμπρόπουλος βιολί, τρομπέτα,κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι
Άκης Αμπράζης μπάσο, κρουστά
Δημήτρης Καλονάρος τύμπανα, κρουστά
Φίλιππος Σπυρόπουλος κρουστά, τύμπανα

Τον ήχο έχουν επιμεληθεί ο Γιώργος Καραγιαννίδης και ο Άκης Πασχαλάκης

κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30

Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
14 ευρώ με ποτό στο bar
25 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
75 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
150 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr
ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
τηλεφωνικά στο 11876

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here