Ο ραδιοφωνικός μουσικός σταθμός του Menta 88, στα πλαίσια ενός πρωτότυπου project, «στήνει» έξι συνεντεύξεις καλλιτεχνών, λίγες μέρες πριν αυτοί ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία. Τις ερωτήσεις, όμως, στη συζήτηση που συντονίζει ο οικοδεσπότης Πάνος Σουρούνης, υποβάλλουν κάθε φορά τρεις καλεσμένοι δημοσιογράφοι, προερχόμενοι από τα πιο σημαντικά και γνωστά site γύρω από τη μουσική και τον πολιτισμό. Την περασμένη Δευτέρα, λοιπόν, είχε σειρά ο Πάνος Μουζουράκης, που βρέθηκε απέναντι στο Θανάση Παπαζαφειρόπουλο από το musiccorner.gr, το Γιώργο Μυζάλη από το ogdoo.gr και τη Χάρη Ποντίδα από το spirto.net.

mouzourakis_menta_2017_06_012

Λίγο αργοπορημένος, λαχανιασμένος αλλά ιδιαίτερα ορεξάτος κατέφθασε τελικά ο Πάνος Μουζουράκης, που εδώ τον βλέπουμε να προσπαθεί να μας εξηγήσει το λόγο της καθυστέρησής του…

Ο Πάνος Σουρούνης, σταθερός οικοδεσπότης των εν λόγω συναντήσεων, δεν υπήρξε καθόλου φειδωλός ως προς τα πειράγματά του προς τον καλεσμένο, που έκαναν τη συζήτηση ιδιαίτερα πικάντικη.  Σε χαλαρό επίπεδο, που γινόταν ακόμη πιο χαλαρό στα διαλείμματα, η συζήτηση με τον Πάνο Μουζουράκη διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και περιείχε ζητήματα γύρω από τη μουσική του πορεία, το νέο δίσκο με το Μανώλη Φάμελλο, τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, τα απρόοπτα των ζωντανών εμφανίσεων αλλά και για όλα τα άμεσα και μακροπρόθεσμα μελλοντικά του σχέδια.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη (χωρίς διαφημίσεις και τραγούδια), από το επίσημο κανάλι του Menta στο Youtube:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here