Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία από την μαγική Δήλο, με μία συναυλία που σημείωσε την πιο μεγάλη προσέλευση κοινού στον συγκεκριμένο χώρο από καταβολής παραστάσεων και συγκίνησε τον κόσμο που την παρακολούθησε. Η περιοδεία συνεχίστηκε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώνεται στον Κήπο του Μεγάρου.

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:30, ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα γεμίσει από την αλήθεια και την ποιότητα της μουσικής του Δημήτρη Παπαδημητρίου, με τη σφραγίδα της ερμηνείας της Φωτεινής Δάρρα. Δύο καλλιτέχνες που αγαπά πολύ το κοινό, μοιράζονται τη σκηνή με τα δικά τους τραγούδια καθώς και με τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή με τη δική τους καλλιτεχνική ματιά. Τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους μας μέσα στα χρόνια και σηματοδοτούν την όμορφη εποχή της ελληνικής μουσικής, αλλά και την καινούργια εποχή των δύο καλλιτεχνών, θα ακουστούν σε αυτή τη συναυλία που λέει όχι στον χειμώνα μέσα μας. «Καλοκαίρι ακόμα» μας λένε οι δύο καλλιτέχνες και μιλούν για το αιώνιο καλοκαίρι του τραγουδιού που πεισματικά αντιστέκεται σε κάθε επίβουλο χειμώνα.

Μία μοναδική ευκαιρία για όσους δεν μπόρεσαν να απολαύσουν την Φωτεινή Δάρρα και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στη Δήλο και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς και μεγάλους συναυλιακούς χώρους, να βρεθούν κοντά τους στην τελευταία καλοκαιρινή συναυλία της Αθήνας, στον υπέροχο Κήπο του Μεγάρου!

darra_papadimitriou_2015_09_001

Μαζί τους οι μουσικοί:
Γιώργος Παπαχριστούδης: πλήκτρα
Τεό Λαζάρου: μπάσο-τραγούδι
Γιώργος Καραγιάννης: μπουζούκι
Γιάννης Καραχάλιος: ντραμς

—————–
Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση βροχής, η συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου και της Φωτεινής Δάρρα ​θα πραγματοποιηθεί κανονικά σε αίθουσα του Μεγάρου χωρίς μεταβολή στην τιμή του εισιτηρίου.
—————–

ΚΗΠΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη
Πληροφορίες για το κοινό: 210 7282333 και στην ιστοσελίδα megaron.gr

Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 12,00 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here