Τριάντα μεγάλοι καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου έδωσαν το παρόν για την συναυλία αλληλεγγύης συμπαράστασης και υποστήριξης που διοργανώθηκε για την τραγουδοποιό Πένυ Σκάρου.

penny_skarou_live_official_2014_11_014

Η συναυλία με τίτλο η ”Πένυ και οι Φίλοι της” πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Δευτέρα που μας πέρασε, στον Βοτανικό, μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς. Ο σκοπός ιερός, η Πένυ μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο ατύχημα που έγινε πριν λίγους μήνες  να μπορέσει να αποκαταστήσει το πόδι της με ένα τεχνητό μέλος που κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ.

penny_skarou_live_official_2014_11_012

Συγκινητική η προσέλευση του κόσμου, των καλλιτεχνών και των φίλων της Πένυς Σκάρου σε μια ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας βλέποντας  την αγαπημένη καλλιτέχνιδα να τραγουδάει ξανά επί σκηνής μετά την μεγάλη της περιπέτεια. Επίσης, ο Εκπολιτιστικός επιμορφωτικός Σύλλογος Μυτιληνιών Σάμου βράβευσε την Πένυ για την δύναμη ψυχής και την θέλησή της να ορθοποδήσει μετά το μεγάλο ατύχημα. Το χειροκρότημα, η αγάπη του κόσμου, οι μουσικές και οι υπεροχές φωνές των καλλιτεχνών μας χάρισαν ένα ξεχωριστό μουσικό υπερθέαμα.

penny_skarou_live_official_2014_11_028

Μερικοί από αυτούς ήταν η  Αλκαίου Λένα, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Χρήστος Δάντης, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, η Αργυρώ Καπαρού, ο Θεολόγος Κάππος, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Στέφανος Κορκολής,  ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Αντώνης Μιτζέλος, τα Μονά Ζυγά, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Γιάννης Νικολάου, ο Κώστας Λειβαδάς, η Άντα Λιβιτσάνου, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο Παύλος Παυλίδης, ο Ζώρζ Πιλαλι, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Γιάννης Χαρούλης, η Ραλλία Χρηστίδου, οι 15 50 και οι Greeklish Babylon.

penny_skarou_live_official_2014_11_017_lakis

Μεγάλες στιγμές σε παρασκήνια και σκηνή με τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να στηρίξουν και να βοηθήσουν την Πένυ και ένα κοινό να μην σταματάει να χειροκροτεί και να τραγουδά.

penny_skarou_live_official_2014_11_023_korkolis

Η Πένυ Σκάρου και οι φίλοι της μας χάρισαν μια ξεχωριστή βραδιά για έναν ξεχωριστό σκοπό…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λιδάκης, Κοργιαλάς,Τζουγανάκης που αναφέρονται παραπάνω παρόλο που ήταν στα ονόματα που θα εμφανιστούν δυστηχώς δεν εμφανίστηκαν..όπως και ο Χρήστος Θηβαίος..παρόλα αυτά ήταν μια πολύ ωραία βραδιά για τους παρευρισκόμενους!

  2. Λιδάκης, Τζουγανάκης, Κοργιαλάς που αναφέρονται παραπάνω και παρόλο που ήταν στα ονόματα που θα εμφανιστούν δεν εμφανίστηκαν, όπως επίσης κι ο Χρήστος Θηβαίος. Παρόλα αυτά η βραδιά ηταν πού όμορφη και ιδιαίτερη για τους παρευρισκόμενους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here