Ποιοί συμμετέχουν στο 39ο River Party του Νεστορίου;

Το 39ο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει!

Λίγο πριν το καλοκαίρι κάνει επισήμως την είσοδο του και αρχίσουμε όλοι να προγραμματίζουμε διακοπές,το River Party μας στέλνει “σήμα” από την καρδιά του Νεστορίου και μας προσκαλεί στο πιο ονειρεμένο μέρος της Βόρειας Ελλάδας!

river_party_2017_06_001

5 μέρες γεμάτες συναυλίες, ατελείωτες ώρες διασκέδασης και πολλά happenings! Ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής!

Ζήστε την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία σε έναν επίγειο, καλά κρυμμένο παράδεισο, στο Νεστόριο της Καστοριάς! To 39o River Party αποτελεί τον καλοκαιρινό προορισμό για όλους όσοι αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό. Σε ένα μοναδικό τοπίο δίπλα στο ποτάμι είναι αδιαμφισβήτητα το φεστιβάλ του καλοκαιριού και ένας μαγικός προορισμός διακοπών για τους νέους και όχι μόνο!

Φέτος το σύνθημα είναι  #LiveTheUltimateExperience και αυτό τα λέει όλα! Το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού, στο πιο μαγευτικό τοπίο με το πιο δυναμικό κοινό επιστρέφει! Το φετινό line – up θα ανακοινώνεται σταδιακά και θα περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Ήδη από τα social media του River Party ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεγάλες συμμετοχές:

Nατάσσα Μποφίλιου
Μίλτος Πασχαλίδης
Τζίμης Πανούσης
Β.Παπακωνσταντίνου
Μπάμπης Στόκας
Ιmam Baildi
Melisses
Planet of Zeus
1000 MODS
ΧΑΧΑKES
Mαρίζα Ρίζου
ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ (exclusive live)
IRATUS
AΝΤΙΠΟΙΝΑ & SOCIAL WASTE
TΖΑΜΑΛ

Κανένα Σχόλιο

Αφήστε απάντηση