Στις παράξενες αυτές μέρες, ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Γιάννης Μηλιώκας θα συνεχίσουν τις συναυλίες τους μέσα στο καλοκαίρι του 2015 δίνοντας ραντεβού μόνο με τα τραγούδια!

Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα απ’ το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Άλσος Ν. Σμύρνης, στα πλαίσια των Ιωνικών γιορτών. Μουσικές και λόγια που χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους, εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες, τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή, πολύ γνωστών αλλά και «κρυμμένων» κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που θα χρωματίσουν τις βραδιές των παραστάσεων τους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο πρόγραμμά τους υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια τους: Μοναξιά μου Όλα, Ροζ, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το Καλό Μου, Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό Ροκ, και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές!

pliatsikas_miliokas_afisa_2015_09

ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Πληροφορίες: τηλ. 210 9310408, 213 2025922-24

Ταμεία Άλσους: Πρωί 10-2 / Απόγευμα 6-10

Γενική είσοδος 5 €

*H προπώληση θα αρχίσει από 25 Αυγούστου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here