Οι τρεις .. «Μάγοι» με δώρα τα αγχωλυτικά τραγούδια τους και το μοναδικό κέφι που ξέρουν να δημιουργούν αφού μας χόρεψαν στους ρυθμούς τους την παραμονή Χριστουγέννων ετοίμαζουν μια θεότρελη παραμονή πρωτοχρονιας στο Κύτταρο πριν το …επικό φινάλε στις 7 Ιανουαρίου.

polina_bigalis_xaritodiplomenos_2016_12_001

Αυτή η μοναδική παρέα, που τα τελευταία χρόνια σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της που δεν έχει αφήσει άνθρωπο για άνθρωπο …καθιστό, με την συνδρομή των εκρηκτικών Polis και του showman Δημήτρη Κίκλη θα μας ξεσηκώσουν με τις αμέτρητες επιτυχίες τους για δύο ακόμα εορταστικά 80s-90s live happenings μέχρι τελικής πτώσης!!!!!

Ετοιμαστείτε για…. «Πάμε για τρέλες στις Σευχέλες», «Μελισσούλα», «Τα κορίτσια ξενυχτάνε», «Ροζ Μπικίνι», «Του Αιγαίου τα Μπλούζ», «Βραδινό μπανάκι», «Πους Απς» «Κατερίνα», «Όσο υπάρχει αυτή η αγάπη», «Μπιρίμπα», «Με την πρώτη ματιά», «Στοιχηματίζω»,  «Κυκλοφόρησε», «Σοκολατί», «Μου λείπεις», «Έτσι σε θέλω», «Ράδιο αγάπη μου», «Η κόρη του περιπτερά», «Ψηλές κοντές», «Καλή επιτυχία», «Ζηλεύω», «Το καπελάκι» «Lost in the Night” και after – Party με όλα τα 80s και 90s Super Hits ..!!!!!!!!

ΣΑΒΒΑΤΑ: 24-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Στις 31/12 και  οι πόρτες θα ανοίξουν στις 00.30
Εισιτήριο: 15€ (με ποτό) / Φιάλη- 120€

KYTTARO Live Club
Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Αθήνα
Τηλέφωνο : 210 8224134

Προπώληση εισιτηρίων:
VIVA.GR, PUBLIC, RELOAD STORES, SEVEN SPOT, 11876 – Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here