Και ενώ ο «Γύρος του κόσμου» αγγίζει το 1.600.000 views στο youtube οι Otherview ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στο Vox στο Γκάζι,  μαζί με τους Γιαννιά Μενιδιάτη και την Στέλλα Καλλή.

Οι Otherview θα δώσουν την διαφορετική ποπ – dance πινελιά στο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο, κατά κύριο λόγο, θα είναι λαϊκό.

otherview_2014_07_02

Η μουσική των Otherview είναι ένας συνδυασμός Dj set με live φωνητικά. Το συγκρότημα έχει δημιουργήσει πρωτότυπα κομμάτια και παραγωγές μουσικής και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κορυφαία στο είδος του. Έχουν κυκλοφορήσει τραγούδια, τόσο σε αγγλικό, όσο και σε ελληνικό στίχο. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι τρία, ο Βασίλης Κουμεντάκος, γνωστός DJ, o Δημήτρης Ίσαρης με έντονη διεθνή καριέρα ως μουσικός παραγωγός, συνθέτης και DJ και η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος και εντάχθηκε στους Otherview το 2013, αφού αντικατέστησε την Κρυσταλλία Ρήγα, η οποία ακολούθησε σόλο καριέρα.

Οι Otherview εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2009, όταν και συνεργάστηκαν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο τραγούδι «Είσαι εδώ». Συνέχισαν να εντυπωσιάζουν με κυκλοφορίες νέων singles και είχαν χιλιάδες κλικ στο διαδίκτυο.  Τέλη του 2010, ήρθε η στιγμή για τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο, ο οποίος περιείχε πολλά dance κομμάτια, ενώ συμμετείχαν στο album και οι Vegas με τον Mark Angelo .

Έχουν βραβευτεί για κομμάτι τους από τα Mad Music Awards και έχουν συνεργαστεί και με πασίγνωστους ξένους μουσικούς όπως ο Davide Rivaz και ο Chris Willis. Προέρχονται από καλοκαιρινές συναυλίες σε επιλεγμένα σημεία, συμμετέχοντας στο σόου του Σάκη Ρουβά, ενώ τον χειμώνα κάνουν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα τους, καθώς θα βρίσκονται στο Vox, φιλοδοξώντας να απογειώσουν και πάλι το κοινό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here