Μετά από μια περίοδο αλλαγών και αναζήτησης, τόσο εσωτερικής όσο και εξωτερικής, και έχοντας ξορκίσει πλέον τα δαιμόνια του, ο μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ορέστης Ντάντος επιστρέφει κοντά μας για μία εμφάνιση στο six d.o.g.s. στο οποίο θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά την νέα του δουλειά “Προσάναμμα”.

Ο Ορέστης έχοντας ήδη στο ενεργητικό του τρεις ολοκληρωμένους δίσκους με αγαπημένα κομμάτια όπως τα “Θα πάω όταν γουστάρω”, “Όταν γυρνάς το βράδυ απ’τα ξενύχτια”, “Κόκκινος στρατός” και εμφανίσεις στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας, ξεχώρισε τον Ιούνιο του 2016 ως νικητής του Jumping Fish με το τραγούδι “Aνοιχτά”.

ntantos_2018_01_001

Με αναφορές που κυμαίνονται απο την ξένη ποπ και ροκ ως την παραδοσιακή και σύγχρονη ελληνική μουσική, ο Ορέστης καταφέρνει αβίαστα, όπως έχει γραφτεί, να αναιρεί κάθε του επιρροή σε κάθε νέο του τραγούδι. Η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του δημιουργεί έναν χαρακτήρα ξεχωριστό και γνώριμο σε αυτούς που τον ακολουθούν χρόνια αλλά και μια αίσθηση οικειότητας σε όσους τον πρωτογνωρίζουν.

Στο πρώτο του live για το 2018 στο six d.o.g.s. έρχεται με εφόδιο νέα τραγούδια, συστήνοντάς μας τον πιο ώριμο ως τώρα δίσκο του που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, με φρέσκες δημιουργίες, πιστές στην ανησυχία του πνεύματος που τον διακρίνει αλλά και με διάθεση να μας μεταφέρει την ενέργειά του μέσα από κομμάτια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.00

six d.o.g.s.
Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα
Πληροφορίες: 2103210510

Είσοδος: 6 €
Εισιτήρια στο ταμείο του χώρου
*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here