Ακόμα μία συνεργασία κορυφής προσθέτουν στο ενεργητικό τους οι Πυξ Λαξ, τραγουδώντας μαζί με την Πάολα μία από τις πρόσφατες επιτυχίες τους, «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο»!

Η αναπάντεχη και σπουδαία συνεργασία κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και αποκαλύφθηκε live στην τελευταία συναυλία του συγκροτήματος, το βράδυ της Κυριακής, στο θέατρο Βράχων. Ξαφνιάζοντας το κοινό στο κατάμεστο θέατρο, ο Μπάμπης Στόκας προλόγισε το ντουέτο και κάλεσε επί σκηνής την Πάολα, με τους δύο καλλιτέχνες να ερμηνεύουν το τραγούδι και να χειροκροτούνται από τον κόσμο.

«Το Άσπρο Μου Πουκάμισο» είναι ένα από τα τραγούδια που περιέχονται στον τελευταίο δίσκο των Πυξ Λαξ, «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα» και αγαπήθηκε εξαρχής από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το ντουέτο με την Πάολα, κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και συνοδεύεται από ένα δημιουργικό lyric video εμπνευσμένο από τα χρώματα του φθινοπώρου και με σαφή παραπομπή στο εξώφυλλο του album, ενώ θα περιέχεται στο βινύλιο των Πυξ Λαξ που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here