Η Σοφία Μάνου είναι μία τραγουδίστρια της νέας και πολλά υποσχόμενης γενιάς που έχει ήδη δώσει το δικό της, έντονο στίγμα στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Η πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική δισκογραφία έγινε με το CD single «Κι έφυγες», σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Πάνου Φάλαρα. Το 2011 κυκλοφόρησε και πήρε τις καλύτερες κριτικές ο δίσκος «Αληθώς Ανέστη» με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και τη συμμετοχή της Κατερίνας Λέχου. Ακολούθησαν συμμετοχές σε πολυάριθμες συναυλίες και μουσικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Τα δύο τελευταία χρόνια, συνεργάζεται με τον Γιάννη Μαρκόπουλο, συμμετέχοντας σε συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών καθώς και στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, όπως επίσης και με την ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών όπου συμμετείχε στη Δισκογραφική παραγωγή με τίτλο «Στην Ελλάδα της Αγάπης».

sofia_manou_cover_2015_09

Ο Νίκος Μωραΐτης και ο Δημήτρης Υφαντής τής εμπιστεύτηκαν το νέο της single, το οποίο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από τη 14 Music, με τίτλο «Κάτι Βράδια σαν κι Αυτό».

Στο τραγούδι που μουσικά κινείται στα δύσβατα αλλά και τόσο γνώριμα μονοπάτια του έντεχνου και παραδοσιακού μας ήχου, η ιδιαίτερη φωνή της Σοφίας Μάνου δίνει μία νέα διάσταση και πνοή μετατρέποντάς το σε ένα υπέροχα μελωδικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον άκουσμα.

Μουσική: Δημήτρης Υφαντής
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Μίξη: Κωστής Πυρένης
Επιμέλεια Μίξης – Mastering: Δημήτρης Μπέλλος
Ακουστικές, Ηλεκτρικές, Κλασικές Κιθάρες – Ηλεκτρικό Μπάσο – Φωνητικά: Κωστής Πυρένης
Τύμπανα: Νίκος Αδαμόπουλος
Πιάνο – Πλήκτρα: Σωκράτης Καραβίδας
Κρουστά: Παναγιώτης Παπακώστας
Βιολί – Βιόλα: Σωτήρης Κατσούρας
Γυαλί Ταμπούρ: Βαγγέλης Τσαγκλής
Ενορχήστρωση: Δημήτρης Υφαντής, Γιώργος Δεμελής
Ηχογράφηση: Noisyland Recordings studio (Ιωάννινα)
Μίξη – Mastering: De ci bel studio
Φωτογραφία εξωφύλλου: Παναγιώτης Ηλιόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here