Η μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στην αγαπημένη ποιήτρια και ηθοποιό Κατερίνα Γώγου που ζωντανεύει τον λόγο, τον πόνο, την αγωνία και τις κραυγές της ποίησής της, παίρνει παράταση για ΔΥΟ μόνο παραστάσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, Δευτέρα 16 & 23 Μαρτίου.

katerina_gwgou_afieroma_afisa_dt_2015_02

Η Μυρτώ Αλικάκη ερμηνεύει αυτοβιογραφικά αποσπάσματα από κείμενα της Κατερίνας Γώγου και η Νάνα Μπινοπούλου με τον Κώστα Χαριτάτο ερμηνεύουν τα μελοποιημένα ποιήματά της από την πολυσυλλεκτική παραγωγή «Πάνω κάτω η Πατησίων».

Τα ποιήματα έχουν μελοποιήσει οι: Κώστας Αθυρίδης, Βάσω Αλλαγιάννη, Τάκης Γραμμένος, Άρης Ζαρακάς, Παντελής Θεοχαρίδης, Νίκος Καλλίτσης, Πάνος Κατσιμίχας, Ηλίας Λιούγκος, Εύα Λουκάτου, Magic De Spell, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Γιώργος Μάρτος, Ματ σε δύο υφέσεις, Τάσος Ρωσσόπουλος, Μάκης Σεβίλογλου, Μάριος Στρόφαλης, Κώστας Χαριτάτος.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιάννης Τσόλκας: πλήκτρα – Γιάννης Ζερβός: ηλ. Κιθάρα – Αντώνης Τσιάπαλης: μπάσο – Γιώργος Λιβανός: τύμπανα.

Πρόκειται για μιά σκηνοθετημένη παράσταση, όπου οι θεατροποιημένοι μονόλογοι εναλλάσσονται στη σκηνή με τα τραγούδια και προβολές οπτικού και οπτικοακουστικού υλικού, από slideshow γνωστού και ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού, αποσπάσματα από παλιές και νεώτερες ταινίες στις οποίες συμμετείχε και film 8mm από το προσωπικό αρχείο του Γιώργου Κορδέλλα, τραβηγμένο από τον ίδιο στο σπίτι της Κατερίνας.

Τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια έκανε η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου και τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Κορδέλλας (παραγωγός του cd: “Πάνω κάτω η Πατησίων”).

Από Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου
και κάθε Δευτέρα για περιορισμένες παραστάσεις

alikaki_gogou_2015_03_001

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
τηλ. 210 9226975

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here