Γράφει ο Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος
Φωτογραφίες: Γιάννης Τσούμαλης

Την περασμένη Δευτέρα βρεθήκαμε στην προγραμματισμένη παρουσίαση του νέου δίσκου του Ορφέα Περίδη, «Paradise», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Spider Music.

peridis_2017_03_01

Το παρόν έδωσαν αρκετοί δημοσιογράφοι αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής και της υποκριτικής όπως ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βασίλης Καζούλης, ο Νίκος Πλατύραχος, η Ασπασία Στρατηγού, ο Νίκος Στρατάκης, ο Απόστολος Βαλαρούτσος, ο Παναγιώτης Λάμπουρας, η Βαλέρια Κουρούπη κ.ά. Το παράδοξο, όμως, της υπόθεσης, ήταν ότι ο οικοδεσπότης Ορφέας Περίδης δεν εμφανίστηκε! Όπως μας ενημέρωσαν και οι άνθρωποι της δισκογραφικής, ένα ξαφνικό κρύωμα δεν του επέτρεψε να παρευρεθεί. Ομολογώ πως κάτι τέτοιο, αν και πρωτόγνωρο, κανένα πρόβλημα δε δημιούργησε σε όλους όσους παρευρεθήκαμε.

peridis_2017_03_02

Η συγκεκριμένη συνάντηση μας έδωσε την ευκαιρία να ακούσουμε το δίσκο, έστω από τα ηχεία του υπέροχου Rock n’ Roll (Κολωνάκι), να συζητήσουμε για αυτόν και να ανταλλάξουμε μερικές κουβέντες με τους φιλόξενους και πρόσχαρους ανθρώπους της Spider Music, που έκαναν τα πάντα για να σώσουν τη βραδιά· και το κατάφεραν με το παραπάνω! Όσο για τον Ορφέα, ακούστε επειγόντως το νέο του δίσκο και προσπαθήστε να τον δείτε σε κάποια επόμενη εμφάνισή του. Δημιουργοί όπως αυτός, σπανίζουν στις μέρες μας…

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή οπτικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here