Γράφει η Ξένια Φουσέκα
Φωτογραφίες: Σπυρίδων Κωτσιόπουλος

Σε ένα χώρο βγαλμένο από άλλη εποχή είδαμε τους Εκμέκ, την Πέμπτη βράδυ στο Faust.

Με ένα μαγαζί σχεδόν ασφυκτικά γεμάτο η “Θεσσαλονικιά” παρέα μας καλωσόρισε ανοίγοντας την συναυλία με λάτιν ήχους και μεξικανική διάθεση και με χαμόγελα που σου εγγυόνταν την επιτυχία της βραδιάς.

ekmek_live_2016_10_002

Με τα πρώτα κι όλας τραγούδια, το κέφι ανέβηκε στα ύψη και ο καθένας μας προσπαθούσε να δείξει τις χορευτικές του δυνατότητες με τον Άλκη Κανίδη να δίνει να την πρωτιά. Τα πρώτα κομμάτια που ξεχώρισαν και δημιούργησαν μια ιδανική για χορό διάθεση, ήταν τα “Θα γίνω αέρας”, “Αύρα” και “Η μπαλάντα της λογικής”.

Το υπόλοιπο της βραδιάς συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με ένα αναπάντεχο και διασκεδαστικό show που ξεχείλιζε από ελληνικές και ξένες διασκευές μέσα από μοναδικά τεχνάσματα σε ethnic και latin ρυθμούς. Ξεχώρισαν τα  “Άγγελος εξάγγελος” ,”Σου μιλώ και κοκκινίζεις”, “Εσύ είσαι η αιτία” και “Δεν σε συγχωρώ”.


Παλαιοτέρα σε συνέντευξη του ο Άλκης Κανίδης είχε δηλώσει ότι “σε περιόδους κρίσης τα αισθήματα φτάνουν βαθύτερα”. Είναι κάτι που διαπιστώνουμε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, που πλέον έχουμε ανάγκη από προσεγμένες δουλειές και ποιοτικούς ήχους. Οι Εκμέκ διαθέτουν αυτή τη ποιότητα αλλά και το κέφι που αναζητούμε, πηγαίνοντας σε ένα τέτοιο live.


Αν δεν τους έχετε δει live, μη τους χάσετε σε κάποια επόμενη εμφάνισή τους, σίγουρα θα διασκεδάσετε με τη ψυχή σας!


*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here