Μόλις τα υπόλοιπα πλάσματα των Χριστουγέννων έμαθαν πως το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη έπεσε στην Αθήνα και ο ίδιος μαζί με τους 5 βοηθούς του έστησαν φέτος το εργοστάσιο τους στην Τεχνόπολη στο Γκάζι δεν μπορούσαν παρά να τους ακολουθήσουν.

Έτσι μια καλή μέρα ο Άγιος Βασίλης, η Βασίλενα η Χρυσοχέρα, ο Μανδρακούκος ο Αρχιγαργάρας, ο Τσάρλυ ο Παιχνιδένιος, η Δεπάστα η Γλυκόριζα και ο Τατζίζ κε Τζαζ ο Ηλεκτρόνιος είδαν τους παλιούς τους φίλους τους Ζαβολιάρηδες και τους Ξυλοπόδαρους να καταφθάνουν στο Christmas Factory! Και ναι φυσικά οι 8 Ζαβολιάρηδες περνάνε πολλή ώρα με το να πειράζουν και να γαργαλάνε τον κόσμο και οι ξυλοπόδαροι μπορεί να μιλάνε τη δική τους γλώσσα όμως όλοι μαζί βοηθήσανε να ετοιμάσουν το γιορτινό εργοστάσιο για όλους εμάς. Και φέτος είναι πολλά αυτά που μπορεί να δει και να κάνει κάποιος στο Christmas Factory…

christmas_factory_carousel

Οι καλοί μας οικοδεσπότες έφεραν ότι θα μπορούσαν να ζητήσουν παιδιά και μεγάλοι στον πιο γιορτινό χώρο της πόλης. Έτσι φέτος στο Christmas Factory μπορούμε να βρούμε πράγματα …

Για να συμμετάσχουμε…
Ο Μάγος του Χριστουγεννιάτικου χωριού παρουσιάζει ταχυδακτυλουργικά κόλπα και συχνά τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίρνει το ίδιο το κοινό!

Για να μας κόψουν την ανάσα...
Ακροβάτες που χορεύουν με ριψοκίνδυνες κινήσεις κρεμασμένοι σε πανιά στον αέρα και ζογκλέρ που παίζουν κυριολεκτικά με τη φωτιά!

Για να παρακολουθήσουμε…
Έξι διαφορετικές δωρεάν θεατρικές παραστάσεις, “Ταξίδι Στον Κόσμο Της Όπερας”, “Πάντα Να Γελάς”, “Παράδοξα Χριστούγεννα”, “Αρλεκινάδα”, “Αισώπου Κόμιξ”,” Ένα Ταξίδι Παραμύθια”, καθώς και η παράσταση έκπληξη “Ο Εγωιστής Γίγαντας και η Αγάπη του” βασισμένη στο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ και σε διασκευή της Κωνσταντίνας Βαρσάμη.

Για να ακούσουμε…
Ένας μεγάλος αριθμός συναυλιών θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Christmas Factory. Συγκεκριμένα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους εξής καλλιτέχνες: Αρετή Κοσμίδου, Xenia & Plastelini, Opera Chaotique, Vanilla Swing, The Letrafons, Johnny Skoulas & Τhe Cosmos Band, Jazz in Christmas feat. Γιάννα Βασιλείου, Crazy People Music, Idra Kayne, Alex Economou & The Fuse Project και Burger Project. Πέρα όμως από τις συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών η Χορωδία και η Χριστουγεννιάτικη Μπάντα θα βρίσκονται στο χώρο γεμίζοντας τον γιορτινές μελωδίες και κάλαντα. Επίσης ο ραδιοφωνικός σταθμός του Christmas Factory, που έστησε ο Τατζίζ κε Τζαζ με το δορυφόρο-Χριστουγεννοφόρο του, εκπέμπει με σήμα κατευθείαν …από Βόρειο Πόλο και παίζει κάθε μέρα Χριστουγεννιάτικη μουσική.

christmas_factory_w

Για να γελάσουμε…
O κλασικός αγαπημένος καραγκιόζης με δύο παραστάσεις, “Ο Καραγκιόζης Άγιος Βασίλης” και “Ο Γάμος του Μπάρπα-Γιώργου”, μας περιμένει για μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι…

Για να παίξουμε…
Παιχνίδια αλάνας, τα παιχνίδια της εποχής που η διασκέδαση ήταν πραγματική και τα παιδιά έτρεχαν ανέμελα στους δρόμους.

Για να γυμναστούμε…
Με τη yoga γέλιου που θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη για να ενεργοποιήσει τους γαργαλοαδένες σας και να γελάτε συνεχώς καθώς… αυτό είναι το νόημα της ζωής, ενώ η yoga για εγκύους βοηθά τις μελλοντικές μανούλες να αποκτήσουν σωματική αλλά και πνευματική ισορροπία.

Για να πάρουμε ως αναμνηστικά…
Ο καρικατουρίστας μας περιμένει για να αποτυπώσει με το δικό του τρόπο τις φιγούρες μας αλλά και να μας στολίσει με πολύχρωμα face paintings.

Και φέτος τα Χριστούγεννα η μαγεία επιστρέφει στο Γκάζι και ένας γιορτινός κόσμος μας ανοίγει τις πόρτες του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here