Γράφει ο Μιχάλης Παπαϊωάννου

Χωρίς πολλές προσδοκίες, πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ ο ελληνικός τελικός -έτσι τον βαφτίσαμε- για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο της Ουκρανίας τον ερχόμενο Μάιο. Η Demy θα ταξιδέψει στην Ουκρανία με το τραγούδι ”This is love”, σε σύνθεση και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Romy Papadea (αδελφή της Demy, αν δεν το γνωρίζατε) και John Ballard.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Κατά 70% ψήφισε το κοινό, και κατά 30% ειδικές επιτροπές από ελληνικές κοινότητες της ομογένειας από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, την Αυστρία την Αρμενία, την Ιταλία και την Ουκρανία.

Τα τρία υποψήφια τραγούδια παρουσιάστηκαν από δυο φορές στα μισά της μετάδοσης, της οποίας την παρουσίαση είχαν αναλάβει η Έλενα Μπουζάλα και ο Αντώνης Λουδάρος, με τα κλιπ να έχουν σκηνοθετηθεί από τον Γιάννη Παπαδάκο. Αμέσως μετά την παρουσίαση και μετά από ένα –χωρίς λόγο ύπαρξης– video με τα backstage των γυρισμάτων στην Οδησσό, τα τραγούδια τέθηκαν στη διάθεση του κοινού και των επιτροπών για 20 λεπτά.

demy_vc_2017_03_001

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή, Ani Lorak, Sergey Lazarev, Philip Kirkorof, Αντώνης Καφετζόπουλος καθώς και οι -ξεχασμένοι από το Θεό- Argo,  οι περσινοί μας εκπρόσωποι για αυτούς που τόλμησαν να τους λησμονήσουν ήδη, ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή.

Ουδέν σχόλιο για τις …επιτροπές και αυτό που βλέπαμε πίσω όταν μιλούσαν, γιατί αν σχολιάσω κάτι, θα επιβαρύνω το κάρμα μου για τα επόμενα 30 χρόνια και δε με παίρνει!

Έχω να πω πάρα πολλά, αλλά λένε ότι η σιωπή είναι χρυσός. Εγώ, έχω φύγει ήδη για πλατίνα! Θα αρκεστώ να πω μόνο μια πολύ καλή επιτυχία στην Demy, το τραγούδι έχει πάρει ήδη αρκετά θετικά σχόλια στο you tube από το εξωτερικό, έχει πολλές μπαλάντες φέτος, και σίγουρα μια διαφορά θα την κάνουμε. Δεν πάμε για πρωτιά, ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Αν γίνει κάτι τέτοιο, καλοδεχούμενο. Χλωμό…

Να μην γκρινιάξουμε πολύ… γιατί αν σας πω καθόλου θα με χτυπήσετε και ίσως κάποιοι δίκιο θα έχετε. Είμαστε καλύτερα από πέρσι, βάλανε μυαλό αυτοί που έπρεπε και θα έχουμε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στο διαγωνισμό φέτος.

Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου στην αναμετάδοση των ημιτελικών και του τελικού. Απολαύστε την 38η εκπροσώπηση της Ελλάδας…

Καλή Επιτυχία Ελλάδα!

Demy – This Is Love
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard

https://www.youtube.com/watch?v=sBom9VecMKw

Το MusicCorner.gr θα σας ενημερώσει για όλα τα τραγούδια των χωρών πολύ σύντομα.

—————

Για την ιστορία, σας παραθέτουμε και τα άλλα δύο υποψήφια τραγούδια που όμως αποκλείστηκαν:

Demy – Angels
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Romy Papadea

Demy – When The Morning Comes Around
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: John Ballard

Η σκηνοθεσία και των τριών τραγουδιών ανήκει στον Γιάννη Παπαδάκο και τα γυρίσματα έγιναν στη μακρινή Οδησσό, στην Ουκρανία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here