Το νέο του άλμπουμ «16»  που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες από τη Feelgood Records γιόρτασε  ο Σπύρος Γραμμένος την Τετάρτη 25 Απρίλιου στο Spiti Cocktail Bar, στο Χαλάνδρι. O τραγουδοποιός μαζί με το συγκρότημά του παρουσίασε ζωντανά όλα τα τραγούδια του άλμπουμ σε φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους.

Η βραδιά άνοιξε με το καλωσόρισμα της Ειρήνης Σουγανίδου, Διευθύνουσας Συμβούλου της Feelgood Records, η οποία μίλησε με πολύ ζεστά λόγια για τον Σπύρο Γραμμένο και τα τραγούδια αυτού του δίσκου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένας δίσκος που μπορεί να σε κάνει να διασκεδάσεις και να γελάσεις, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και σε συγκινεί. Ακολούθησε ο παραγωγός του δίσκου, Χρήστος Κορτσέλης, που εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία του με τον Σπύρο, αλλά και την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα αυτού του ηχογραφήματος.

Print

Στη συνέχεια ο Σπύρος Γραμμένος ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους μουσικούς της μπάντας του και καλωσόρισε όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους μουσικούς που συμμετείχαν σε αυτό το άλμπουμ,  τους συνεργάτες του στη δισκογραφική του εταιρία, και τους αγαπημένους του ανθρώπους. Αμέσως μετά, παρουσίασε τα τραγούδια του άλμπουμ, με τη σειρά που ακούγονται σε αυτό, μαζί με το συγκρότημά του, ενώ κάλεσε και την Ρίτα Αντωνοπούλου επί σκηνής για να ερμηνεύσουν το ντουέτο τους «Για Download Είμαι Free». Το live έκλεισε με το συγκινητικό «Αμυγδαλάκι», ενώ η γιορτή αυτή συνεχίστηκε υπό τις επιλογές του dj set των «Βίων Παράλληλων».

grammenos_parousiasi_2016_05_001

Το άλμπουμ «16» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Tracklisting:

  1. Τι με κοιτάς
  2. Τύπος αθλητικός
  3. Για download είμαι free feat. Ρίτα Αντωνοπούλου
  4. Λιπαρά
  5. Οι Φίλοι
  6. Δεκάξι
  7. Ο κόκορας (Είπα στον κόκορά μου)
  8. Νηστικός Δείπνος
  9. Ατύπωτα
  10. Ο Κύριος
  11. Αμυγδαλάκι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here