Το Railway Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ εναλλακτικής μουσικής που πραγματοποιείται στον νομό Ηλείας.

Ένα αυτοοργανωμένο, δωρεάν φεστιβάλ, με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

railway_festival_2017_07_001

Ο χώρος του φεστιβάλ βρίσκεται στην περιοχή του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού στο Βαρθολομιό. ‘Ένα μαγευτικό πάρκο με αιωνόβια δέντρα που δεσπόζουν στον χώρο, δίπλα στις  αποθήκες του ΑΣΟ, κάποτε κέντρο εμπορίου σταφίδας για όλη την Ελλάδα και πλέον σημείο συνάντησης για χιλιάδες μουσικόφιλους που του ξαναδίνουν ζωή.

Φέτος 5η συνεχόμενη χρονιά του Railway Festival υποδεχόμαστε την Τετάρτη 9 Αυγούστου τον Παύλο Παυλίδη παρέα με τους B-Movies. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι  ανερχόμενοι  Κώστας Πετρόπουλος & The Scientists.

Ο Παύλος Παυλίδης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Και φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα μαζί με τους B-movies και από κοινού μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα – αναδρομή  στα αγαπημένα μας τραγούδια από τα Ξύλινα Σπαθιά καθώς και τις επιτυχίες του Παύλου από την σόλο καριέρα του.

pavlidis_live_2016_11_017

Οι B- movies ανανεωμένοι κατά το ήμισυ εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του Π. Παυλίδη. Αναγνωρισμένοι πια σαν ένα από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα των τελευταίων ετών, δεν παύουν να εξελίσσονται και να πειραματίζονται δίνοντας μας έτσι πάντα κάτι το διαφορετικό στις συναυλίες τους.

Οι B-movies είναι οι :
Τόλης Δεληγιάννης – μπάσο
Ορέστης Μπενέκας – πλήκτρα
Δημήτρης Οικονόμου – τύμπανα
Αλέκος Βουλγαράκης – ηλ. Κιθάρα

Κωνσταντίνος Πετρόπουλος & the Scientists

O Κωνσταντίνος Πετρόπουλος με επιρροές από την ελληνική ροκ και εναλλακτική μουσική σκηνή, στοιχεία από BritPop και Folk και με ειρωνικό και αυτοσαρκαστικό στίχο, μόλις ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο, με παραγωγό τον George Gaudy, με τίτλο “Λαθραναγνώστης” (στον οποίο συμμετέχουν οι ΧατζηΦραγκέτα)!

petropoulos_live_2017_04_008

Έχει παίξει σε πολλά Live Bars σε επαρχία και Αθήνα καθώς και σε μουσικές σκηνές όπως ο Σταυρός του Νότου και το Αfter Dark, σαν support σε καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Πάνος Μουζουράκης, Λάκης Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σπύρος Γραμμένος, ΧατζηΦραγκέτα και Ματούλα Ζαμάνη.

Στο Railway Festival θα εμφανιστεί με full band σύνθεση, με τους “The Scientists”, οι οποίοι είναι:
Γιώργος Μάλλιαρης – Κιθάρα & Μαθηματικά,
Βασίλης Λέτσιος – Ντράμς & Φυσική,
Κώτσος Ελευθερίου – Μπάσο & Προγραμματισμός,
Γιάννης Μπουζούκης – Σαξόφωνο & Ψυχολογία

Θα ακουστούν τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο, καθώς και διασκευές Ελλήνων ομότεχνών του!

‘Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε και παραμένει δωρεάν για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, και πληθώρα δραστηριοτήτων  ώστε να μείνει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία.

Ώρα Έναρξης 20:30

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here