Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Το τελευταίο και ακυκλοφόρητο μέχρι πρότινος album του Αντώνη Βαρδή πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή με την εφημερίδα Real News. To album του αδικοχαμένου ερμηνευτή με τίτλο “Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές” επρόκειτο να κυκλοφορήσει πριν περίπου τρία χρόνια από την Heaven αλλά για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί παρέμενε ως και σήμερα στο συρτάρι.

antonis vardis

Το cd περιλαμβάνει ανέκδοτα τραγούδια σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους των Βασίλη Γιαννόπουλου, Αντώνη Ανδρικάκη και Όλγας Βλαχοπούλου ενώ υπάρχουν και πολύ σημαντικές συνεργασίες, όπως αυτήν με τον Πασχάλη Τερζή και τον Πάνο Κατσιμίχα στο τραγούδι «Από πείσμα θα υπάρχω» και τα ήδη γνώριμα ντουέτα “Τη μοναξιά δικάζω” που μοιράζεται ο Αντώνης Βαρδής με την Πέγκυ Ζήνα και το «Θα σ’ αγαπώ αιώνια» που ερμηνεύουν ο Γιάννης Βαρδής μαζί με την Ευδοκία Καδή.

Στο cd θα συναντήσουμε επιπλέον άλλο ένα καινούργιο τραγούδι που ερμηνεύει ο Γιάννης Βαρδής, το «Φταίμε και οι δυο» και την επιτυχία της Ευδοκίας Καδή «Ταξίδεψέ με».

Ο Αντώνης Βαρδής ερμηνεύει 4 νέα τραγούδια -ανάμεσά τους το ήδη γνωστό «Δεμένος εδώ»- αλλά και μία νέα εκδοχή ενός από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, το «Φεύγω» σε στίχους Αντώνη Βαρδή και Χάρις Αλεξίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here