Ο ερμηνευτής Βασίλης Γισδάκης και ο συνθέτης Δαμιανός Πάντας, βρίσκονται μουσικά μετά την δισκογραφική τους συνάντηση στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις δύο πρώτες Τετάρτες του Δεκεμβρίου, στις 7 και 14.

vasilis-gisdakis-damianos-pantas

Οι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά «Της ημέρας τα σκοτάδια», τον κύκλο τραγουδιών που αγαπήθηκε πολύ από κοινό και κριτικούς με τραγούδια  όπως «Ο βραχνάς» , η « Κραυγή» και η «Μεγάλη Νύχτα». Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αγαπημένα τους τραγούδια. Από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, από τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Θάνο Μικρούτσικο, από τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Δημήτρη Λάγιο μέχρι νεότερους τραγουδοποιούς θα ακουστούν τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, που μας έχουν συγκινήσει αλλά και αυτά που πολύ θα θέλαμε να ακούγαμε συχνότερα. Φυσικά, δεν θα λείπουν κι οι εκπλήξεις που θα φέρει η διάθεση κι η στιγμή.

Καλεσμένοι στην παρέα τους για τις δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα είναι την πρώτη Τετάρτη (7/12) ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη και την δεύτερη Τετάρτη (14/12) η Ηρώ Σαΐα και η Βασιλική Καρακώστα. Μαζί τους στο τσέλο θα είναι η Έλσα Παπέλη και στην κιθάρα και το μπουζούκι ο Αλέξανδρος Καραμπίλας.

Πληροφορίες:
Τετάρτη 7 και 14 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here