Η Βερόνικα Δαβάκη εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ελληνική δισκογραφία με την διασκευή του αρμένικου τραγουδιού «Αmbedz Gorav» !

Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός συναντήθηκε με την αρμένικη μουσική στο θέατρο. Γοητευμένη από τον πλούτο της αρμενικής παράδοσης θέλησε να εξερευνήσει το οικείο αλλά και το εξωτικό στοιχείο της. Μπήκε στον πειρασμό να μεταφέρει τα τραγούδια λίγο πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα του 2018 με τολμηρή, ανατρεπτική και κυρίως νεανική διάθεση!

davaki_veronika_vc_2018_06_001

Εντυπωσιακό δεν ήταν τελικά μόνο το πείραμα αλλά και το αποτέλεσμα! Κι έτσι πήρε την απόφαση να τα επικοινωνήσει στο ελληνικό κοινό.

Στη γλυκιά κι αέρινη φωνή της Βερόνικας η αρμένικη μουσική παράδοση συναντά την ευφυή και σύγχρονη νέα ενορχήστρωση του Δημήτρη Παπαδημητρίου και τους υπαινικτικούς ελληνικούς στίχους του σπουδαίου ποιητή Γιώργου Μπλάνα.

Η ερμηνεία της Βερόνικας ζεστή, άμεση και παιχνιδιάρικη μας γαργαλάει, μας θυμίζει εφηβικές σκανταλιές και πειράγματα. Αισθανόμαστε οικεία στο περιβάλλον ενός πολιτισμού συγγενικού, ο οποίος επίσης ισορροπεί κι εμπεριέχει Ανατολή, Δύση, Βαλκάνια και Ασία, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουμε τα δικά του ιδιαίτερα χρώματα. Κι όλο αυτό συγχρονισμένο απόλυτα με τους ρυθμούς του σήμερα.

Το Σκανταλιάρικο κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την MLK.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here