Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής και η περίφημη Oρχήστρα Δωματίου Johann Strauss Ensemble υπό τη διεύθυνση του χαρισματικού βιολονίστα Russell McGregor μας προσκαλούν σε δύο λαμπερές συναυλίες που θα ταξιδέψουν το αθηναϊκό κοινό στη μαγευτική Βιέννη.  Η ανθοστόλιστη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής θα γεμίσει από τις μελωδίες και τους ρυθμούς της αγαπημένης βιεννέζικης μουσικής.

viennezika_banner_2016_11_001

Με τα ωραιότερα βαλς, τις μελωδικές άριες και τις διάσημες πόλκες των συνθετών της οικογένειας Στράους και άλλων συγχρόνων τους, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα με άρωμα Βιέννης!

Σολίστ Βασιλική Καραγιάννη, σοπράνο

Η Ορχήστρα ∆ωματίου Johann Strauss Ensemble ιδρύθηκε το 1985 από τους εξαιρετικούς μουσικούς της αυστριακής Ορχήστρας Μπρούκνερ και πολύ γρήγορα απέκτησε διεθνή φήμη με περιοδείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης (Παρίσι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Ρώμη, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Ζυρίχη, Αμβούργο, Ζάλτσμπουργκ, Βιέννη κ.α.), στην Ιαπωνία, στη Ρωσία και στην Αυστραλία. Η ορχήστρα διακρίνεται για την πλούσια δισκογραφία της, ενώ από το 2003 διευθυντής της είναι ο βιολονίστας Russell McGregor.

Χαρακτηριστικό των συναυλιών του Johann Strauss Ensemble είναι η ερμηνεία της βιεννέζικης μουσικής με τον τρόπο που ο σπουδαίος συνθέτης και βιολονίστας Γιόχαν Στράους πρώτος καθιέρωσε, καθώς ήταν συγχρόνως ο σολίστ και ο διευθυντής της ορχήστρας ενθουσιάζοντας το κοινό με τη χορευτική και μελωδική μουσική του.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου – ώρα 20:30
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου – ώρα 19:00

Σολίστ: Βασιλική Καραγιάννη σοπράνο

Τιμές εισιτηρίων
€ 22,00 – € 28,00 – € 34,00
€ 40,00 (Διακεκριμένη Ζώνη)

Ειδική τιμή: € 16,00
(Φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι)

Έναρξη προπώλησης: Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Πληροφορίες – κρατήσεις
210 7282 333, www.megaron.gr
Oμαδικές κρατήσεις: 210 7282 367

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here