Η «Συνάντηση» του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Η σπουδαία συνάντηση των δύο κορυφαίων καλλιτεχνών δίνει το τελευταίο της ραντεβού την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο!

ksarxakos_prwtopsalti_2017_09_001

Ηταν αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, ήταν μία συνάντηση σταθμός –η οποία παρουσιάστηκε στα ωραιότερα θέατρα σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία-  και κορυφώνεται στην Αθήνα, στον πιο εμβληματικό της χώρο!

Ήταν μια συνάντηση κορυφής που ξεκίνησε τον Ιούνιο, έκανε τον γύρο της Ελλάδας,  όπου το κοινό παντού τους υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τραγουδώντας μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια τα ωραιότερα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη.

Ακολουθούν δύο πόλεις ακόμα – Θεσσαλονίκη στις 8/9 και Βόλος στις 14/9– μέχρι να κλείσει ο κύκλος της περιοδείας τους στις 24 Σεπτεμβρίου.

Στην Αθήνα λοιπόν, σε μια ιδιαίτερη βραδιά κάτω από την Ακρόπολη, θα απολαύσουμε για τελευταία φορά τον Σταύρο Ξαρχάκο στην ίδια σκηνή μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σε ένα πρόγραμμα που διευθύνει ο συνθέτης και κατά την διάρκεια του οποίου ακούγονται τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας. Και μαζί τους εννεαμελής ορχήστρα, αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

ksarxakos_prwtopsalti_2017_09_002

24 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.00

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Τιμές εισιτηρίων:
Άνω Διάζωμα:  15 € – 20 €
Ζώνη Β’: 40 €
Ζώνη Α’: 50 €
Διακεκριμένη Ζώνη: 70 €
ΑΜΕΑ: 15 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here