16/1/2014
Γράφει o Φίλιππος Λαμπρινός
Φωτογράφηση: Νατάσσα Ασημακοπούλου
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μια πολλή όμορφη μουσική βραδιά είχαν την τύχη να περάσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στον Σταυρό του Νότου Club. Οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band με ζωντανή διάθεση κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή, να θυμίσουν κάτι από Beatles, μεταδίδοντας στο κοινό την ενέργεια και το πάθος τους.

sgt_peppers_beatles_tribute_band_live_2014_01_01

Με τη γνωστή καθυστέρηση, και αφού ο χώρος είχε σχεδόν γεμίσει από ανυπόμονο κοινό κάθε ηλικίας, η μπάντα ανέβηκε δυναμικά στη σκηνή, προϊδεάζοντάς μας για τη συνέχεια παίζοντας τα “Sgt. Pepper’s lonely hearts club band”, “With a little help from my friends”, “Lucy in the sky with diamonds”, “Love me do” και αφιερώνοντας μας το “From to you” παρασύροντας μας στους ροκ εν ρολ ρυθμούς των σκαθαριών!

sgt_peppers_beatles_tribute_band_live_2014_01_06

Στη μέση περίπου της συναυλίας οι μουσικοί παραχώρησαν την σκηνή στον…καλεσμένο της βραδιάς, την πανελλήνια λέσχη φίλων Λίβερπουλ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. (το φλουρί παρεπιπτόντως έπεσε …στην ομάδα!) Ακολούθησε το highlight της βραδιάς με τους φίλους της Λίβερπουλ να τραγουδούν τον ύμνο “You’ll never walk alone” εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

sgt_peppers_beatles_tribute_band_live_2014_01_14

Η συνέχεια του live …αναμενόμενη! Ατελείωτος χορός, περίσσιο κέφι, νοσταλγική ατμόσφαιρα! Με τους μουσικούς να εναλλάσσουν ρόλους στη σκηνή και τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, οδηγηθήκαμε συνεπαρμένοι στο αποκορύφωμα της βραδιάς με όλο τον κόσμο να τραγουδά το “Hey Jude”.

Μέσα σε χειροκρότημα ολοκληρώθηκε η παράσταση και ο κόσμος αποχώρησε ενθουσιασμένος με τους παλιούς να θυμούνται και τους νέους να μαθαίνουν τις μουσικές ενός απ’τα σπουδαιότερα συγκροτήματα όλων των εποχών!

sgt_peppers_beatles_tribute_band_live_2014_01_10

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here