11/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κάπως έτσι περιγράφει ο Dr. Conrad Murray, τη συμπεριφορά του Michael Jackson τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατό του.

Ο γιατρός που κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για το θάνατο του καλλιτέχνη, εδώ και δύο χρόνια βιντεοσκοπεί ένα ντοκιμαντέρ για την υπόθεση που συγκλόνισε όλο τον κόσμο. Ο Murray μιλάει για τη σχέση του καλλιτέχνη με το θανάσιμο φάρμακο και αναφέρει ότι μεταξύ τους το αποκαλούσαν «γάλα», καθώς μοιάζει πράγματι σαν γάλα και ήταν το μόνο σκεύασμα που κατάφερνε να «αντιμετωπίσει» τα προβλήματα ύπνου που είχε ο Jackson.

Παρακαλούσε και ικέτευε να του δώσω λίγο «γάλα» επειδή ήταν το μόνο φάρμακο που τον έπιανε”, φέρεται να λέει ο Murray στο ντοκιμαντέρ σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Daily Mirror. Πραγματικά δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Θύμιζε την εικόνα από το video clip του Thriller από την αϋπνία και την ταλαιπωρία. Έμοιαζε υστερικός”, συνεχίζει ο γιατρός που κούραρε επί χρόνια (και δολοφόνησε) τον Jackson.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι : “Michael Jackson and the Doctor : A Fatal Friendshipκαι από σήμερα προβάλλεται στην Αμερική. Ο Murray προσπαθεί αν υπερασπιστεί τον εαυτό του μιλώντας για τις προσπάθειες που κατέβαλε να σώσει τον καλλιτέχνη. Η συγκυρία της προβολής του ντοκιμαντέρ 20 μέρες πριν την ανακοίνωση της ποινής του Murray είναι μάλλον …ύποπτη, καθώς φαίνεται να προσπαθεί ο γιατρός να επηρεάσει τον δικαστή που θα αποφασίσει αν θα τον κλείσει στη φυλακή για τέσσερα χρόνια ή θα του επιβάλει μικρότερη ποινή.

Ο Dr. Murray ασκούσε ιατρική τύπου Frankenstein στον αδελφό μου. Αυτός ο άνθρωπος θα έπρεπε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή”, δήλωσε ο Tito Jackson, μετά την ανακοίνωση της ενοχής του Murray. Υποτίθεται ότι έπρεπε να καθοδηγεί τον Michael για να έχει καλύτερη υγεία και μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι γιατροί πρέπει να σώζουν ζωές, όχι να τις παίρνουν”, συνέχισε ο αδελφός του Michael. Έχω καταρρακωθεί συναισθηματικά. Ο πόνος και οι πληγές που νιώθω δε θα φύγουν ποτέ, καθώς η καταδίκη δε θα φέρει τον Michael πίσω. Ο Dr. Murray πρέπει να μείνει περισσότερα χρόνια στη φυλακή“.

Υποτίθεται ότι τα παιδιά πρέπει να κηδεύουν τους γονείς τους και όχι οι γονείς τα παιδιά τους. Δε θα συγχωρήσω ποτέ τον Dr. Murray γι’ αυτό που έκανε στον Michael“, δήλωσε η μητέρα του Katherine.

Την ώρα πάντως που ο κόσμος όλος αισθάνεται δικαίωση από την καταδίκη του γιατρού για τη δολοφονία του Jackson, κάποιοι συνεχίζουν να βγάζουν λεφτά από τον θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του οίκου δημοπρασιών Julien’s, στις 17 Δεκεμβρίου θα βγουν στο σφυρί αντικείμενα που χρησιμοποιούσε ο Jackson στη νοικιασμένη βίλα που έζησε με τα παιδιά του μόλις για έξι μήνες. Ένα από τα αντικείμενα, ίσως αυτό που θα «πιάσει» τη μεγαλύτερη τιμή στη δημοπρασία, είναι το κρεβάτι του καλλιτέχνη πάνω στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά και η ίδια η βίλα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here