4/1/2012
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με κρασί ή μπύρα για τo Σάββατο 21/1 Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο – για λίγες παραστάσεις, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping Bandπρο(σ)καλούν το κόσμο να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, στο BAR2, στα Εξάρχεια.

Μετά την επιτυχία της καλοκαιρινής περιοδείας του project «πάμε παράλια», ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping Band επιστέφουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια για την συνέχεια της μουσικοθεατροπαρανοϊκής τους παράστασης, η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό. Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχαρίστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο “Ένας τρελλός”, που σύντομα θα αποβιβαστεί στα δισκοπωλεία.

Οι: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο τραγούδι, το βιολί, το τρομπόνι, το μαντολίνο, την κιθάρα,
Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο φλάουτο και το σαξόφωνο,
Γιώργος Λαγογιάννης στο πιάνο,
Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο ακορντεόν,
Τόλης Γούλας στο μπάσο,
Αλέξης Σταυρόπουλος στα τύμπανα,
Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι και το μαντολίνο,
Σοφία Παπουλάκου στο τραγούδι,

ο Μπέζος, ο Χατζιδάκις, ο Βregovic, ο Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!!!

ΥΓ: Με το πέρας της κάθε παράστασης το κέφι συνεχίζεται! Σε αυτοσχεδιαστικούς σκοπούς και τραγούδια αγαπημένα!

BAR2
Ανδρέα Μεταξά 32 & Θεμιστοκλέους (πλατεία Εξαρχείων)
τηλ. κρατήσεων 6970 835843

Κάθε Σάββατο από 7 Ιανουαρίου
Ώρα προσέλευσης  22:00μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη.

Τιμές ποτών: 5,00€ (μπύρα, κρασί, τσίπουρο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here