5/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτή την υπόσχεση έδωσε η Britney Spears στους θαυμαστές της για τα σόου που θα δώσει το καλοκαίρι στη Βόρεια Αμερική. Η 29χρονη έχει προγραμματίσει 26 εμφανίσεις από 16 Ιουνίου έως 13 Αυγούστου σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά, στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο “Femme Fatale Tour”, όπως και ο τελευταίος της δίσκος.

Πιστεύω ότι η “Femme Fatale Tour” θα είναι εξωφρενικά φαντασμαγορική. Ευελπιστώ οι χορογράφοι να ετοιμάσουν τα πιο εξεζητημένα πράγματα και είμαι ενθουσιασμένη”, δήλωσε η Britney.

Η Britney Spears με τη Nicki Minaj...

Σε video που ανέβασε στο επίσημο site της, η Britney αναφέρει : “Είχα πάρα πολύ καιρό να νιώσω τόσο ενθουσιασμό για ένα project και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις εμφανίσεις”.

Σε λίγο παλιότερες δηλώσεις του, και με αφορμή το τραγούδι “Till The World Ends”, ο manager της Britney Larry Rudolph, είχε αναφέρει : “Αυτή ακριβώς είναι η κατεύθυνση που θα έχουν τα σόου. To “Till The World Ends” αποτελεί το βασικό θέμα για μας. Ο τρόπος που λειτουργούμε για τον σχεδιασμό του σόου είναι να συζητάμε με τη Britney και να μας αποκαλύπτει τι της αρέσει και τι την ενθουσιάζει”.

Στα «εξωφρενικά φαντασμαγορικά» σόου που θα απολαύσουν οι αμερικανοί θαυμαστές της 29χρονης Britney θα συμμετέχει και η 26χρονη Nicki Minaj που κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 2010.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here