12/12/2011
www.musiccorner.gr

Με …συνένοχο (Special Guest) την Κατερίνα Τσάβαλου!

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου…

Ένα συγκρότημα που υπόσχεται να αλλάξει το μουσικό κατεστημένο!

Εφτά ταλαντούχοι και … ασυγκράτητοι μουσικοί! Ένα νέο single αλλιώτικό από τα άλλα…

Και η σκηνή …ηλεκτρίζεται!

Οι KollektivA κάνουν κατάληψη στην σκηνή του «Όνομα του Ρόδου» για να τραγουδήσουν δυνατά και με πάθος το νέο τους digital single «Αγάπη είναι να μένεις», το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί, σε μουσική των Kollektiva και στίχους του Φάνη Μαργαρώνη, με την συμμετοχή της μοναδικής Κατερίνας Τσάβαλου.

Με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό τους και έντονη παρουσία στην ελληνική ροκ μουσική σκηνή, οι KollektivA επιστρέφουν δυναμικά με ένα τρυφερό τραγούδι, το οποίο έχει ήδη γίνει το «soundtrack» του φθινοπώρου. Ένα τραγούδι, που μιλά για την αξία του να πολεμάς για την αγάπη, ξεπερνώντας εγωισμούς και υπερνικώντας διαφορές και εμπόδια γιατί ΘΕΛΕΙΣ να είσαι εκεί.

Βάλε στο ράδιο τραγούδια ερωτικά
ασ’ τα να παίζουνε για μας στα σκοτεινά
για όσα δίπλα μου ακόμα υπομένεις
ασ’ τα να παίζουνε, αγάπη είναι να μένεις

Η Κατερίνα Τσάβαλου «δένει» ιδανικά με τους KollektivA, χαρίζοντας με την ιδιαίτερη ερμηνεία της στο τραγούδι, τη γυναικεία ροκ του πλευρά.

Ρυθμός, ένταση, groove, παλμός, σπουδαίες ερμηνείες και … εκρηκτική ενέργεια σε μια ζωντανή παράσταση με πολλές εκπλήξεις, με νέες δημιουργίες αλλά και αγαπημένες μελωδίες, πάντα όμως με τη διαφορετική ματιά των KollektivA!

Είσοδος: 10 € με ποτό
Ώρα έναρξης: 22.30

 

Όνομα του Ρόδου
Δαβάκη και Πλάτωνος 1, Καλλιθέα
Τηλ. Κρατήσεων : 210 9595006

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here