14/12/2012
www.musiccorner.gr

Μετά την επιτυχία του single «Σκουφά και Σίνα», ο Λεωνίδας Μαράντης κυκλοφορεί το δεύτερο video clip από το δίσκο του «Λονδίνο – Αθήνα» με τίτλο «Άσος Στο Μανίκι». Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί σταθερή επιλογή στο set list των ζωντανών εμφανίσεων του Λεωνίδα και έχει ήδη κυκλοφορήσει στο ελληνικό ραδιόφωνο ως single.

Η σκηνοθεσία ανήκει στο Danik (κατά κόσμον Στέφανο Δανιηλίδη), ο οποίος με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας παραγωγής (Γιάννης & Χάρης Μιχαηλίδης, Φώτης Βαγενάς και Νατάσα Μπράιλα) κατάφερε να μετατρέψει τον ατμοσφαιρικό χώρο του bar “42” σε μία απαγορευμένη χαρτοπαικτική λέσχη της δεκαετίας του ‘50! Ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με τις ενδυματολογικές του επιλογές, η Ρούλα Μαρινοπούλου και η Μαίρη Καραχάλιου έβαλαν την δικιά τους πινελιά στο μακιγιάζ ενώ το hairstyling των ηθοποιών επιμελήθηκε ο Σπύρος Στεφανουδάκης.

Τα γυρίσματα διήρκησαν δύο μέρες και σε αυτά συμμετείχαν πολλοί φίλοι του Λεωνίδα, ηθοποιοί και μη, ενώ από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι Spotlights, το συγκρότημα που τον πλαισιώνει στις live εμφανίσεις του.

Σε αντίθεση με το video clip του «Σκουφά και Σίνα», όπου ο Λεωνίδας αναζητούσε τον έρωτα στο κέντρο της Αθήνας του σήμερα, αυτή τη φορά μας ταξιδεύει στη noir ατμόσφαιρα των ‘50s, σε ένα κόσμο σκοτεινό και παράνομο, όπου ποντάρει και ρισκάρει πολλά… Hλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, όμορφες παρουσίες, pin up styling, πονηρά βλέμματα και… πολλά λεφτά (και όχι μόνο) παίζονται πάνω στο τραπέζι του πόκερ. Παρακολουθήστε το clip για να μάθετε ποιος τελικά κρύβει τον άσο στο μανίκι…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here